Miért van az, hogy mikor valaki leírja itt Gyurcsány Ferenc nevét, akkor fideszesek tömegei jelennek meg fröcsögni másodpercek alatt?
Figyelt kérdés
Még mindig ennyire féltek tőle? :D2018. aug. 25. 05:37
1/20 anonim válasza:
Nem, Gyurcsány aranyat ér a Fidesznek. A hatalmának egyik záloga.
2/20 A kérdező kommentje:
Hakapeszi, látom téged is riadóztattak :D
2018. aug. 25. 05:40
3/20 anonim válasza:
2.
Nem. Csak én már fent vagyok, dolgozni kell.
4/20 anonim válasza:
Prímszám Kígyó Ferenc, nemzetünk matematikusa! Én speciel imádom, amikor megjelenik a képernyőn, utána percekig fulladozok a nevetéstől! :D
5/20 anonim válasza:
Mert olyan irritáló figura. Háromszor egymás után döngölte a földbe a Fidesz a 3 utolsó parlamenti választáson, szóval olyan nagyon nagy félelem aligha van tőle. Vagy te félnél attól, akit 50-5 arányban győztél le legutoljára egy meccsen?
6/20 anonim válasza:
Gyurcsány vörös posztó Orbán szemében, és még midig tart tőle.Ő az egyetlen politikus, aki a lemondása óta is jelen van a politikai életben, és nem sikerült rábizonyítani semmit. Potenciális veszélyt jelent a Fidesznek.
7/20 anonim válasza:
#6-os, te ilyen bizalmas viszonyban vagy Orbánnal?:O
8/20 anonim válasza:
5-ös! Megtennél nekem egy szívességet, írd már le, hogy a 2010-es, 14-es választásokon melyik párt miniszterelnök jelöltje volt Gyurcsány, tényleg kíváncsi vagyok, hogy a fideszes alternatív valóságban, az akkori balos listavezető és miniszterelnök jelölt Mesterházy Attila hogy vedlett át Gyurcsánnyá. :)
9/20 anonim válasza:
Attól, hogy nem volt hivatalos miniszterelnökjelölt, még rajta volt előkelő helyen a baloldali listán, ezért is lett képviselő.
10/20 anonim válasza:
A fene sem foglalkozna Gyurcsánnyal (lejárt lemez) csak ti, (leginkább csak te) szeded folyton elő és arra kapod a reakciókat. Ideje lenne lapozni!
Nyugodtan imádd, szavazz rá, de engedd meg, hogy a többség, az ellenzéket is beleértve, ezt ne tegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!