Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz nem tart attól, hogy...

A Fidesz nem tart attól, hogy túlságosan radikalizálja a lakosságot?

Figyelt kérdés
Ez azért lehet veszélyes számukra, mert egy ponton túl már a Fideszre sem biztos, hogy hallgatni fognak, ha az szembemegy a kialakított világképükkel.

2022. máj. 18. 21:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#8: Itt nem az ukránoknak való benyalásról van szó, senki nem mondta, hogy ők szentek. A kisebbségi törvényt sem felejtettük el, azt is ugyanúgy elítéltük és elítéljük. De egy háború borzalmas, ez nem lehet indok a támogatására.

Nem végeztem arról közvéleménykutatást, hogy a fideszesek hány százaléka támogatja, voltak felmérések, ezek alapján elég magas. Persze sokszor félremérik, egyáltalán nem bízom bennük, de a környezetemben, illetve fórumokon, közösségi médiában is elég sok ilyet látok, így feltételezem, hogy nem elhanyagolható számban ilyen is van.

2022. máj. 18. 21:27
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkinek jogában áll azt támogatni, akit gondol, ennyi. Semmiféle radikalizálódásról nincs szó, inkább más országok radikalizálódnak, Magyarország és a Fidesz nagyon visszafogott.
2022. máj. 18. 21:40
 13/21 A kérdező kommentje:
#12: Jogában áll, viszont aki egy háborút támogat, az szerintem radikális. Én nem gondolom, hogy a Fidesz radikális lenne, viszont hajaz a radikálisokra is, illetve erősíti a radikális érzelmeket. Ez viszont szerintem könnyen visszaüthet, ezért is tettem fel a kérdést.
2022. máj. 18. 21:47
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Orbánnak miért lenne érdeke leválni? A Fidesz egyedül a lopásról szól, minden cselekedetüket ilyen szempontból kell vizsgálni.

A kérdésre pedig a válasz: A Fideszt nem érdekli, hogy a lakosság hogyan gondolkodik, amíg megszavazzák őket.

2022. máj. 18. 21:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#13 "Jogában áll, viszont aki egy háborút támogat, az szerintem radikális. "

Kérdező

Itt a fidesz az amelyik nem támogatja a háborút!

Mindenki más fegyvereket küld meg azért tesz mindent, hogy minél tovább legyen háború. Sehol nincsen szó béketárgyalásokról, csakis arról, hogy ki mennyi fegyvert küld az ukránoknak. Ezzel szemben pont a magyar kormány nem hajlandó fegyvereket küldeni, hanem abban próbált az első perctől segíteni, hogy véget érjen a háború. Azoknak segítünk akik nem háborúznak, akik a hátországban szenvedik el mások háborúzgatását.

Most komolyan a fidesz neked a radikális, csak mert nem hajlandó erősíteni és támogatni azt hogy még több ukrán meg orosz haljon meg ebben a totál értelmetlen háborúban?

Magyarázd már meg nekem, hogyan lehet radikalizálni a lakosságot azzal, hogy békét akarnak?

2022. máj. 18. 23:31
 16/21 anonim ***** válasza:
38%
Nyugi van, ez a nép képtelen önmaga erre, mert Viktorta sztár marad neki mindig. Ennyire önállótlan társadalom sehol sincsen, mint itt, Észak-Korea is önállóbb lassan nálunk.
2022. máj. 19. 00:17
 17/21 anonim ***** válasza:
22%

#16 Persze, persze.

Még nem sikerült megemészteni, hogy ez a "nép" volt olyan önálló, hogy 2010-ben páros lábbal rúgta ki a kormányrúd mögül a ballibeket és azóta is minden alkalommal kiállnak és ellenük szavaznak?

te szegény! Nagyon fáj?

Helyes!

2022. máj. 19. 00:20
 18/21 anonim ***** válasza:
29%
#15: Ebből is látszik, hogy a ballibeknek mindegy, mit tesz a Fidesz, az rossz. Akkor is, ha a béke pártján állnak.
2022. máj. 19. 01:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. máj. 19. 07:46
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
Pont egyedül viktor nem támogatja a háborút. Ki akar maradni. Mindenki más támogatja Ukrajnát fegyverekkel. Már régen vége lehetne.
2022. máj. 19. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!