Jeffrey Spender kérdése:
Novák Katalin miért megy szembe a Kormány hivatalos álláspontjával az Ukrajnai háború kapcsán ?
Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 14:09
2/19 anonim válasza:
Mert mi a kormány hivatalos álláspontja ezzel szemben kérdező?
3/19 anonim válasza:
A kérdező sem tudja. Mást írt le a 444,telex azt böfögi vissza. Ilyenkor jön szembe a valóság
4/19 A kérdező kommentje:
Pl. a Kormány évek óta vétózza Ukrajna EU és NATO tagságát, addig Novák Katalin teljes mértékben támogatná.
2022. máj. 17. 14:20
5/19 anonim válasza:
A kormány szerint is agresszió amit Oroszország elkövetett.
6/19 anonim válasza:
4: Ja, kérdező, hogy te nem nem ismered a kormány álláspontját? Az más.
Amúgy tök mindegy, mi mit mondunk. Ukrajna nyilvánvalóan nagyon hosszú ideig nem lesz tag sehol, de lehet, hogy soha sem, Macron is megmondta már.
7/19 anonim válasza:
Na, a végén még szimpatikus lesz ez a nő. :-D
8/19 anonim válasza:
Azt tudom hogy a véleményem egyezik Novák Katalinéval.
9/19 A kérdező kommentje:
Én elítélem a háborút, nem volt bölcs döntés, de miért jó egyeseknek, hogy Ukrajna EU és NATO-tagsága mellett kampányoljanak ?
2022. máj. 17. 14:39
10/19 anonim válasza:
Mert ő lesz a jó rendőr, a cuki 40-es családanya aki szalonképessé teszi a magyar politikát a világban. Orbán pontosan ezt a szerepet szánta rá, bár nem értem ő maga miért nem képes erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!