Hazánk visszakövetelheti Kárpátalját?
Az ukránok meggyengültek. Területi integritásuk megfogyott. AZ elkövetkezendő hetekben kialakulhat egy olyan állapot, hogy jelentősen megcsappannak területben, emberben, erőben. Ilyenkor Trianonért kárpótlást kérni lehet erőnk?
Esetleg teszünk gesztusokat Brüsszelnek, hogy több jogokat kapnak az LMBTQ-k. Kivesszük a pedofil jelzőt a törvényből, hogy ne mondják hogy összemossuk velük. Meggnedünk max párezer arabot és nem vétózzuk meg az embargót sem. Úgysem fogjuk betartani, majd haladékokat kérünk
Akkor Brüsszel is benne lenne?
Ha nem impotens vezetésük lenne már régen bevonulhatot volna a Magyar haderő biztosítani a területet.
De ugye nekünk mindig a legrosszabb vezetők kellenek!
Tudod megérteném részben a haragjukat.... és nem értem miért akarunk kib*szni magunkkal... már pedig orbán az elvették a tengerünkre is reagált legalább 1 horvát vendéglős, hogy magyarokat nem fog kiszolgálni egyedül.... tudod ezeket megértem...
Szerintem eltelt 100 év, és azóta nem hogy nőtt volna a magyar népesség aránya, hanem csökkent, de ez csökkenhet, ha a magyarok ezt tényleg beváltják- mondjuk etnikai tisztogatásba kezdenek nacionalista csoportok Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Szlovákiában...esetleg Szerbiában.... akkor a magyarok majd sértődötten pislognak, hiszen mi nem csináltunk semmit.... de csináltunk... meg én pl nem akarok kiszakadni az EU-ból mint elmondtam... nekem szoros kapcsolatom van a lengyel és litván rokonokkal...
Nem kell újabb balhét csinálni és más farkával verni a csalánt.
Egy ilyen keres most hadüzenettel érne fel.
“a kárpátaljaiakon fog csattanni az ostor”
Az ukránok eddig is utáltak minket, csattogott már az az ostor eleget, úgyhogy tök mindegy. Mi, kárpátaljai magyarok nyilván örülnénk, ha az Anyaországhoz tartozhatnánk. A hoholokat meg lesz*rom, húzzanak Kijevbe, Kárpátalja nem az övék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!