Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy magyar állampolgár nem...

Ha egy magyar állampolgár nem néz M1, TV2, DunaTV, HirTV, PestiTV-t, nem olvas origo.hu-t, megyei napilapokat, akkor az rossz magyar, vagy jó magyar a fidesz szerint?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 12:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
Annyira nem ítéli el őket, mint az ellenzéki bagázs azokat, akik nem a telexet meg a 444-et bújják, két hvg-s cikk között.
2022. máj. 15. 12:39
 2/21 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a fideszesek sem nézik nagyon ezeket, csak végtelen közpénz-szivattúként használják leginkább. Az összes nézőjük-olvasójuk 100 ezer ember körül lehet.
2022. máj. 15. 12:40
 3/21 anonim ***** válasza:
70%
Közömbösek velük szemben, nem sötétben tartott, gombával etetett gombaként tekintenek rájuk, mint a másik, magát árjának képzelő oldal.
2022. máj. 15. 12:42
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
akkor sorosista balliberális nyugatpárti ellenség
2022. máj. 15. 12:45
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Én egyiket sem nézem/olvasom, mégis fideszes vagyok.
2022. máj. 15. 12:46
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem beteg és gonosz vagy, mert nem tudz eltekinteni a politikátol. Szerintem kezd el élni, fejleszd önmagad és ne foglalkozz annyit a politikával, mert ki fogsz égni és elmegy melletted az élet, te meg majd ott figsz állni az út végén és már 50 éve nem a fidesz lenne hatalmon, de te akkor is csak a fideszt hibáztatnád, hogy elb...tad sz életed. A fideszeseket nem érdekli, hogy te mit hogyan csinálsz, hiszen mindenki a saját életéért és önmagáért felel. A fideszt meg végképp nem érdekli, hogy te mit nézel vagy olvasol. Ez csak a téveszmés fejedben létezik kedves kérdező.
2022. máj. 15. 13:16
 7/21 anonim ***** válasza:
60%
Mellesleg én a világ helyzete oldalt nézem és olvasom. Érdekes, hogy fideszre szavazok, pedig nincs tévém se.
2022. máj. 15. 13:18
 8/21 A kérdező kommentje:

13:16

"te meg majd ott figsz állni az út végén és már 50 éve nem a fidesz lenne hatalmon, de te akkor is csak a fideszt hibáztatnád, hogy elb...tad sz életed"

Nem vagyok se fideszes, se ballib, talán ezért látom tisztán, hogy a fidesz pont ezt csinálja, gyurcsányt és "ballipsiket" hibáztat mindenért.

ehhez mit szólsz.

nem kéne eltakarítani minden léhűtő uszító tolvaj politikust a hatalom közeléből, és csak azokat hagyni, akik valóban a népet szolgálják?

2022. máj. 15. 14:15
 9/21 A kérdező kommentje:

"A fideszt meg végképp nem érdekli, hogy te mit nézel vagy olvasol. Ez csak a téveszmés fejedben létezik kedves kérdező."

Dehogynem érdekli a fideszt, hogy aki fideszellenes, annak mi létezik a fejében.

Kívülállóként szerencsére tisztán látom, hogy a fidesz mit gondol. Nem képes elviselni sem az ellenzékét, de még az olyanokat sem, mintén, aki mindkét oldaltól távol áll.

2022. máj. 15. 14:18
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok se fideszes, se ballib, talán ezért látom tisztán, hogy a fidesz pont ezt csinálja, gyurcsányt és ballipsiket hibáztat mindenért."

Ez nem igaz, hogy őket hibáztatja mindenért. Tudnál rá példákat mondani?

2022. máj. 15. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!