A mai magyar Forint pénzek kinézete miért nem "magyarosabb"?
"walter megint mszpskedik ... -.-"
Hülye b*zi droid. Kérlek idézd már vissza, mely kijelentéseimből voltál képes ilyen határozottan következtetni a pártszimpátiámra. Szerintem nem fog menni. Ja és előre látom a válaszodat, úgyhogy most megmondom, hogy az ha valaki magyarellenességében teljesen meg van elégedve a mostani "magyartalan" bankjegyeinkkel, az nem pártszimpátia kérdése, hanem egyszerűen nem ez a legnagyobb problémája, hogy van-e matyóhímzés az ötszázason.
És még ezen az ártatlan kérdésen is képesek vagytok összeugatni!! Hát bravó....
25/N
elmondom neked : semmi
Viszont te hogy tehettsz olyan kijelentést hogy a magyar papír pénznemeken hazaárulók vannak?
Nem széggyeled magad?
"Viszont te hogy tehettsz olyan kijelentést hogy a magyar papír pénznemeken hazaárulók vannak?"
Hol? HOL? Még egyszer kérdezem, HOL LÁTTÁL TE TŐLEM ILYEN KIJELENTÉST? Egyáltalán eszembe nem jutna lehazaárulózni azokat az embereket (a hazaárulózás amúgy se szokásom). Idézd vissza!
Én javaslom, hogy Deák, Mátyás király és a többi helyett legyenek a bankjegyeken egy-egy Power Rangerek. Vagy olyan emberek, akik a mai emberek igazi példaképei, például John Mclain, John Rambo, Robotzsaru, vagy Hulk Hogan.
leírtad magad.. Mátyás király nem plédakép? hol élsz te?
de nem állok le veled vitázni mert azt se érdemled meg hogy válaszoljunk neked..
Ja, biztos komolyan gondoltam, hogy majd a tízezresen a kék power-ranger lesz. Minden vágyam. Meg Rambo. Meg Robotzsaru. Mondd, te hol élsz, milyen vasszigorú körülmények között szocializálódtál, hogy egy ilyen kijelentést komolyan veszel?
Szerintem az emberek 99,5%-ának nyilvánvaló lenne, hogy ezt nem gondolja az ember komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!