Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai magyar Forint pénzek...

A mai magyar Forint pénzek kinézete miért nem "magyarosabb"?

Figyelt kérdés
Szerintem a pengő sokkal jobban nézett ki, volt rajta mindenféle népi motívum is, mint most az ukrán hrivnyán.
2010. szept. 17. 18:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

"walter megint mszpskedik ... -.-"

Hülye b*zi droid. Kérlek idézd már vissza, mely kijelentéseimből voltál képes ilyen határozottan következtetni a pártszimpátiámra. Szerintem nem fog menni. Ja és előre látom a válaszodat, úgyhogy most megmondom, hogy az ha valaki magyarellenességében teljesen meg van elégedve a mostani "magyartalan" bankjegyeinkkel, az nem pártszimpátia kérdése, hanem egyszerűen nem ez a legnagyobb problémája, hogy van-e matyóhímzés az ötszázason.

2010. szept. 17. 20:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

És még ezen az ártatlan kérdésen is képesek vagytok összeugatni!! Hát bravó....

25/N

2010. szept. 17. 20:47
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
még miért nem tiltottak ki erről az oldalról?
2010. szept. 17. 23:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltad meg a kérdésemet: Mi köze a pártaffinitásomnak ahhoz, hogy szerintem jó úgy a forint, ahogy van és van más problémánk is ezen kívül?
2010. szept. 17. 23:29
 15/23 anonim ***** válasza:

elmondom neked : semmi

Viszont te hogy tehettsz olyan kijelentést hogy a magyar papír pénznemeken hazaárulók vannak?

Nem széggyeled magad?

2010. szept. 17. 23:31
 16/23 anonim ***** válasza:

"Viszont te hogy tehettsz olyan kijelentést hogy a magyar papír pénznemeken hazaárulók vannak?"

Hol? HOL? Még egyszer kérdezem, HOL LÁTTÁL TE TŐLEM ILYEN KIJELENTÉST? Egyáltalán eszembe nem jutna lehazaárulózni azokat az embereket (a hazaárulózás amúgy se szokásom). Idézd vissza!

2010. szept. 17. 23:34
 17/23 anonim ***** válasza:
45%

Én javaslom, hogy Deák, Mátyás király és a többi helyett legyenek a bankjegyeken egy-egy Power Rangerek. Vagy olyan emberek, akik a mai emberek igazi példaképei, például John Mclain, John Rambo, Robotzsaru, vagy Hulk Hogan.

leírtad magad.. Mátyás király nem plédakép? hol élsz te?

de nem állok le veled vitázni mert azt se érdemled meg hogy válaszoljunk neked..

2010. szept. 17. 23:37
 18/23 anonim ***** válasza:
60%

Ja, biztos komolyan gondoltam, hogy majd a tízezresen a kék power-ranger lesz. Minden vágyam. Meg Rambo. Meg Robotzsaru. Mondd, te hol élsz, milyen vasszigorú körülmények között szocializálódtál, hogy egy ilyen kijelentést komolyan veszel?

Szerintem az emberek 99,5%-ának nyilvánvaló lenne, hogy ezt nem gondolja az ember komolyan.

2010. szept. 17. 23:41
 19/23 anonim ***** válasza:
34%
Nyílván én sem gondoltam komolyan ezt a hülyeséget amit írtál. de már a felvetés hogy nem tiszteled Mátyás királyt.. hát ehez azt hiszem pofa kell..
2010. szept. 17. 23:43
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Kezdjük ott, hogy egy szóval nem mondtam, hogy Mátyás hazaáruló lenne. És nem hiszem, hogy azzal egy mocskos szemétláda lennék, ha egy humoros(nak szánt) mondatban benne van Mátyás Király KÉPMÁSÁNAK (szóval még nem is az igazi Mátyás, mint személy) lecserélése, egy fiktív akcióhősre, ami nyilvánvalóan szándékosan abszurd és komolyan nem vehető. Elmondom rengeteg módon lett maga Mátyás király paródia tárgy. Ezek értelmi szerzőivel szerinted mi legyen? Lógjanak? Vagy mondok egy még durvábbat. Tudod, van az a Petőfi Sándor. Aki a tíz és ötforintoson volt. Nahát most nincs rajta egyik bankjegyen sem. Most akkor az a szemétláda MNB lehazaárulózta Petőfit? Szerinted?
2010. szept. 17. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!