Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hallom, már kezdik letarolni...

Hallom, már kezdik letarolni az Uk.. menekültek a Magyar lakosságot. Milyen védelmi stratégiája van OV.-nek ez ellen ? Jó, hogy ekkora a szívünk, de nem kellene kitenni a táblát, hogy „ sajnáljuk , megtelt "?

Figyelt kérdés
2022. máj. 13. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ferfiak 18-60ig nem léphetik àt a hatart.

Mi van kerdező?

Parazol a szöszi ukràn csajoktól meg a gyerekektől? 😆

Ami inkább gond ebben hogy a karpataljai cigányok meglatták a lehetőséget ebben hogy le lehet lépni vegre.

Egyből mentek a csehekhez de ott azt mondták magyar útleveles cigányok ide be nem jönnek.

Most megy az alkudozás hogy ba sszák át ide őket.

2022. máj. 13. 12:24
 12/16 A kérdező kommentje:

A ukrán börtönöket kinyitották? Hova ment az a sok pillangó lelkű

ember ?

2022. máj. 13. 16:12
 13/16 A kérdező kommentje:

A ukrán börtönöket kinyitották? Hova ment az a sok pillangó lelkű

ember ? Csak én vagyok a szemét ! Attól, hogy az én lángomat elfújod a tiéd nem fog fényesebben égni. Talán te is ukrán vagy ? Te magyar ellenes !Remélem befogadtál már 100 ukránt és kifognak csinálni !

2022. máj. 13. 16:18
 14/16 A kérdező kommentje:
És ím elengedlek titeket mint juhokat a farkasok közé!
2022. máj. 13. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát én eddig 3 ukràn lányt engedtem be 1 év alatt...de a mostanit megtartom. Gyönyörű szép okos és kedves. Szóval beengedtem a farkast 😂 ő meg befogadta a lompost 😂😂😂
2022. máj. 13. 18:28
 16/16 A kérdező kommentje:
Várj egy kicsit ! Majd meglátod mi lesz !
2022. máj. 14. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!