Hallom, már kezdik letarolni az Uk.. menekültek a Magyar lakosságot. Milyen védelmi stratégiája van OV.-nek ez ellen ? Jó, hogy ekkora a szívünk, de nem kellene kitenni a táblát, hogy „ sajnáljuk , megtelt "?
Szimplán embertelen, aljas és büdös gyökér a kérdésed minden szempontból.
Szar embe vagy.
2 es vagyok
Szerintem te sem örülnél, ha megtámadnák az országodat. Biztosan nem esne jól, ha el szeretnél menni, de nem fogadnának be sehol sem. Ok, nyilván vannak bűnözők is közöttük, de nagyrészt nem azok. Örülnek ha élnek. Egyébként utálom Ukrajnát, de arról az ukrán kormány tehet, nem az ukrán nép.
"Nem lesznek cikkek!" -- tehát nem is akartad, hogy a kérdésedre választ kapj
"Elég a város ahol élek, megnövekedett a rablás!" -- ha ez igaz, akkor arra van hiteles statisztika is, forrás?
"Csak nem gondolod, hogy az újság megírja?" -- egydimenziós vagy és paranoiás
"Miért vagyok szar ember? Mert a Magyaroknak szeretnék jót?" -- te nekem ne szeressél jót, pláne ezzel a modoros nagybetűvel
"OV. nek fél évvel ezelőtt volt egy beszólása, hogy „Magyarok védjétek a otthonokat" Ez honnan van? -- ez engem is érdekelne, hogy honnan van...
Fura egy lelkivilágod van, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!