Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek miért nem mennek...

XX.XX kérdése:

Ellenzékiek miért nem mennek ki tüntetni a gonosz Orbán-diktatúra ellen?

Figyelt kérdés
Jobbik Jakab állandóan vmi forradalomra célozgat
2022. máj. 4. 15:40
A kérdező szavazást indított:
kevesen lennének
a Fidesz-szimpatizáns ellentüntetők szétzavarnák őket
Soros nem küldött pénzt, no pénz, no tünci
egyéb
19 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Mert több eszük van mint a CÖF-ös békepridosoknak.
2022. máj. 4. 15:48
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Elég sok tüntetés volt az elmúlt 12 évben, eredmény nélkül.
2022. máj. 4. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Amikor ősszel az ellenzéki gyűlésen feltűnően kevesen jelentek meg, akkor azzal magyarázták, hogy azért, mert ők jobbak annál, hogy ilyenekre járjanak, de majd a választásokon lesz nagy meglepetés.
2022. máj. 4. 15:57
 4/15 Molyember ***** válasza:
81%
Minek? Majd mennek a fideszesek, amikor kiderül, hogy mennyit ér valójában a fizetésük. :)
2022. máj. 4. 15:57
 5/15 anonim ***** válasza:
51%

Mert a tüntikével sz@rt sem érsz el, a gyújtogató térkődobáló brigád pedig a másik párcsoporthoz tartozik.

Mi ellen kellene tüntetnie az "ellenzéknek"? Kikaptak a választáson...

2022. máj. 4. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Lol, minek? Engem már nem érdekel ez az ország, építem a saját jólétem, a fideszesek meg közben retteghetnek meg átkozhatják Sorost még pár évtizedig, amiért nem javul a nyomorék életük.
2022. máj. 4. 16:32
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
5-ös,7-es Pacsi!Teljes mértékben egyetértek veletek
2022. máj. 4. 16:42
 8/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is utáltam, amikor az MSZP nyert, de nem kívántam rosszat a szavazóinak. Ez a demokrácia, hogy nem mindig az van, amit én akarok.
2022. máj. 4. 16:57
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
#9 Én se kívánok rosszat, de hát látom, hogy az nekik, tudom mekkora szegénység van rengeteg olyan településen, ahol a Fidesz nyert, nem csak anyagi, szellemi értelemben is. Látom a kommenteken, hogy még a negyedik választási győzelmük ellenére is állandóan frusztráltak, tele vannak gyűlölettel, valójában semmivel sem érzik jobban magukat, mint az ellenzékiek. De hát most mit csináljak velük? Ez van, majd Orbán megoldja, ha megszeretné.
2022. máj. 4. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

Pont az ellenzékiek fuldokolnak a gyűlölettől. Csak az nem látja, aki nem akarja látni. Úgy sértegetik a nem rájuk szavazókat, ahogy a csövön kifér. Fel sem merül bennük, hogy más szemszögből kéne nézni a dolgokat és/vagy önvizsgálatot tartani. Ők okosak+szépek+jók, a fideszesek buták+csúnyák+gonoszak. Ennyi.

Ilyen egybites világkép nulla önkritikával nem is értem, hogy nem lelt nagyobb támogatottságra.

2022. máj. 4. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!