Ellenzékiek, ebben az esetben mit tennétek?
Sokan hajtogatják hogy diktatúra van.
Viszont mit tennétek, ha hirtelen tényleg diktatúrát építene ki Orbán?
Például:
-lezáratja a határokat, visszaállítja a vasfüggönyt de az egész ország körül, aknásítva fegyveres őrökkel
-átmenetileg (míg meg nem születik a szigorú kiutazási törvény) teljesen tiltott a határátlépés mind ki, mind be.
-betiltja azokat a hírcsatornákat amikben bírálják őt
-az ellenzéki politikusokat az öngyilkosságba kergetik, de akinél nem sikerül börtönbe zárják őket majd kivégzik
-munkatáborok kerülnek kiépítésre, ahová a kormány ellenzőit, bírálóit zárhatják
-keményen büntetnék az ellenzéki törekvéseket, például a tüntetések be lennének tiltva
Tehát egy kommunista vagy náci diktatúra-féleség lenne.
Te mit tennél ebben az esetben?
Én úgy tudtam, mivel elkötelezett ellenzékiként Népszabadság olvasó voltam, és már annak megszűnésekor is mondtam, hogy diktatúra van, hogy a munkatáborok már 2011 óta működnek, és én még senkit nem hallottam aki onnan visszatért volna. 🤔
A kurucinfót már rég betiltatta volna ha nem amerikai szerverről működne.a köztévében sincs egyetlen ellenzéki adó sem.
'-munkatáborok kerülnek kiépítésre, ahová a kormány ellenzőit, bírálóit zárhatják'-aki nem tetszik a rezsimnek azt havonta vizsgálja a nav,amíg el nem lehetetlenül.
'keményen büntetnék az ellenzéki törekvéseket, például a tüntetések be lennének tiltva'-már be vannak tiltva, engedélyt kell kérni hozzá amit vagy megadnak vagy nem.
Kampányolni is csak a rezsim tud a legnépszerűbb platformokon,plusz szavazatokat vásárol a hatáton túliaktól.
'átmenetileg (míg meg nem születik a szigorú kiutazási törvény) teljesen tiltott a határátlépés mind ki, mind be.'mivel a latorkormánynak a turizmusban is vannak érdekeltségei ezért ez csak részben valósult meg,jó példa erre a határkerítés felhúzása.
Egyszóval nem is olyan elrugaszkodott elképzelés,több dolog már megvalósult.és akkor olyan dologról mint rabszolgatörvény,nem is szóltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!