Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsen nálunk Többkulcs...

Miért nincsen nálunk Többkulcsos adó ?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom ezt a Fidesz törölte el. De miért ? Mi volt vele a baj ? Ha jól tudom pl Svédországban egészen jól működik ez a rendszer

2022. máj. 11. 13:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%
A többkulcsos adó, egy kommunista butaság.
2022. máj. 11. 15:24
 22/26 anonim ***** válasza:
51%
Orbán Viktor a mindenem!!!!
2022. máj. 11. 15:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb lesz balos kormány hatalmon és biztos, hogy lesz aki bevezeti a több kulcsos adót újra. Meg lehet majd nézni, hogy akkor milyen végzettségüek fognak elvándorolni. Persze ez nagyban függ attól, hogy milyen formában vezetik be. De a középosztály képzett részéből biztos sokan fogják venni a sátorfájukat és ők nem gyártósorra vagy mosogatni fognak menni akiket könnyen lehet pótolni szomszédos országból, azt pedig erősen meg fogja érezni a GDP.
2022. máj. 11. 15:44
 24/26 felkelhetetle ***** válasza:
53%

22

Nekem sincs bajom Orbán Viktorral, esetleg van kedved ismerkedni? :3

2022. máj. 11. 15:44
 25/26 tobas ***** válasza:
100%

"Amíg többkulcsos adó volt, azok jártak jól, akik minimálbérre voltak bejelentve, és zsebbe kapták a pénz nagyobb részét."

Ez az összes adócsalásnál így van. Az jár jól, aki nem becsületes.

2022. máj. 11. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
#17: Mert hiába hívják JÖVEDELEMadónak, nem számít bele minden jövedelem. Például az osztalék után osztalékadót kell fizetni, és nem jövedelemadót, ami alacsonyabb, mint a jövedelemadó. Így aztán a cégtulajdonosok inkább osztalékként veszik ki a pénzt, és nem érinti őket a 36%-os jövedelemadó.
2022. máj. 12. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!