Az EU meg tudna békélni vele, hogy maradunk az orosz gázon,kőolajon hosszú távon?
Legyünk őszinték : nem tudunk váltani, nincs mire, nem éri meg. Az amcsi palagáz drágább jóval, környezetszennyezőbb is mint az orosz. Hatalmas költségekkel járna kiépíteni az infrastruktúrát, ami hatalmas terheket róna a lakosságra és mindez azért, mert az oroszok az ő kisebbségeit szisztematikusan írtó ukránokat megtámadta!?
Miért játszuk mi is azt amit az EU fütyül? Mondjuk meg kerek perec, hogy itt marad az orosz gáz. Mindenről hajlandóak vagyunk beszélni, de a migránsok nem jönnek ide, az LMBTQ nem mehet kisikolába és az orosz gáz marad. Pont!
Mindig is megvetettem a kérdezőhöz hasonló buta propagandistákat. Téged is mélyen megvetlek kérdező.
Nem tanultál, paraszt maradtál.
Eladnád az országunkat pár fillérért.
11.
Mindig is megvetettem a hozzád hasonló elvtelen ballibbantakat, akik a globális nagytőke kezére játsszák az országukat (mivel az önálló gondolkodás képessége nem tudott kifejlődni nálad.)
Meg fog békélni, mert vétózunk, nem marad más.
Annyira látszik egyébként is, hogy csak belénk vannak állva. Az oroszoktól Európába hozott gáz és olaj 3 (!!) százaléka csak az, ami Magyarországra jön. Szóval ők még embargózhatnak, az is 97 százalék, legyen elég annyi.
Azt nem értem, hogy sokan miért csak az Orosz gáz vs Amerikai gáz kettősben tudnak gondolkodni.
Annyi más földgázzermelő ország van még, és több közülük csővezetékekkel is tudna exportálni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!