Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ-nak itthon hosszú...

Az LMBTQ-nak itthon hosszú távon vége van?

Figyelt kérdés

Történelmi vereségként értelmezik a Fidesz április 3-ikai győzelmét, ami nem csak annyit jelent, hogy a nép a kormánypártra mondott igent, hanem egy értékrendszerre is, aminek része az LMBTQ és gender ideológia elutasítása.

A gyakorlatban leginkább arra gondolok, hogy bár meg lesz tartva a Pride meg a Tiktokról ömlik majd a propaganda, de nem lesz már a fiatalok körében menő, sokkal inkább a nemzeti értékek kerülnek ismét előtérbe. Valahogy úgy, mint amikor a Jobbik feltűnt, mindenki Kárpátiát hallgatott, még azok is, akiket nem érdekelt különben a nemzeti érzület nagyon.

2022. ápr. 16. 20:10
A kérdező szavazást indított:
Igen, hosszú távon el fog tűnni
Nem, de megkopik a népszerűsége és mindössze a legelvakultabbak maradnak
Nem fog változni a népszerűsége, akit eddig érdekelt ezután is fogja, akit meg nem, azt ezután sem
Nem, sőt népszerűbb lesz ezek után, mert az emberek méginkább áldozatoknak látják őket
49 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
én lehet mostmár homár leszek, csak hogy ne legyen alaptalan ez a hülyeség
2022. ápr. 16. 20:12
 2/21 anonim ***** válasza:
78%

Attól még ugyanúgy fognak születni LMBTQI emberek, mint ahogy én is 31 évvel ezelőtt....Kádár-rendszerben is volt meleg élet, van aki egészen szabadon élhetett lásd Gobbi Hilda, mást beszervezték, aki fővárosban élvezte más melegek társaságát az Egyetem Presszóban, szegényebbje Diófa étteremben volt, 80-as évektől már szerveződni kezdtek melegek, és 80-as évek végére létrejött a Homérosz Egyesület.

Lengyelországban keményebb volt a kommunizmus, árúhiánnyal, és rendszeres nagyobb tiltakozó hullámokkal volt, és ott is 80-as évek elején és közepén már számtalan regionális szervezet jött létre és szamizdat magazinokat is nyomtattak. Szóval?

2022. ápr. 16. 20:13
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
A Fideszre szavazók nagyrésze azt se tudja, mi az az LMBTQ meg gender.
2022. ápr. 16. 20:22
 4/21 anonim ***** válasza:
31%

2 nem is az emberekkel van baj, ezt nem akarjátok érteni.

A lobbival, a politikai célú uszítással.

Addig amíg nem zavarjátok el a politikusokat a prideról pl, az is meg vet akinek egyébként nincs gondja veled, mint meleg ember.

Ezt kéne felfogni

2022. ápr. 16. 20:26
 5/21 anonim ***** válasza:
39%
Nos, ez nem ilyen egyszerű téma. Én azt gondolom, hogy maga az LMBTQ-ság nem egy ideológia, hanem egy tulajdonság, tehát divat útján nem terjed, nem lehet divatból meleg lenni. Ez nem olyan dolog, hogy menő punk-nak öltözni, akkor én az leszek. A Prie-dal viszont nagyon nem értek egyet, több ok miatt. Az egyik oka az, hogy miért is legyen büszke arra arra ember, amiről nem tehet? A másik pedig az, hogy roppant ízléstelen magamutogatás megy ott, ami független attól, hogy kinek milyen a szexuális beállítottsága, szerintem ízléstelen, egy heterótól is, mindenkitől. A legfontosabb oka pedig az, hogy provokatív, mivel kompenzatív módon közelíti meg a másság problémáit. Tehát van egy adott közösség, ami sérelmeket élt át, és ezeket a sérelmeket próbálják kompenzálni azáltal, hogy egy rendezvényt tartanak a számukra. Ez bizonyos emberekből visszatetszést és provokációt vált ki, ezáltal pont hogy nem elfogadottabbak lesznek az LMBTQ-sok, hanem jobban meg lesznek vetve. Ezáltal maga a rendezvény kontraproduktív. A kérdésre visszatérve, szerintem LMBTQ tagok ugyanúgy maradni fognak, és az ellenük való hergelés őket még több provokációra készteti, és a feszültség csak növekszik. Egyébként a sérelmek többletjogokkal való ellensúlyozása erőszakos fellépést provokál ki, aminek nem lesz jó vége. Nem többletjogok kellenének, hanem egyenjog, és ehhez talán lehet hogy nem kellene a pride- hoz hasonló rendezvényeket megtartani.
2022. ápr. 16. 20:38
 6/21 anonim ***** válasza:
42%
Megnéztem egy Disney filmet és homár lettem! Vigyázzatok, az LMBTQ már ott van a nappaliban!!!
2022. ápr. 16. 20:44
 7/21 anonim ***** válasza:
19%

Attól függ mit értesz lmbtq alatt.

Ha valaki szerint ez csak a melegek/leszbikusok, az megint más mint a transzok és a queerek. (Sajnos ki lettem művelve.)

Illetve hogy ezeket az embereket veszed egybe, vagy a mellette levő "ideológiát" is-e?

2022. ápr. 16. 20:54
 8/21 anonim ***** válasza:
34%
Remélem, alaposan visszaszorul, és már nem lesz divat. Nyugaton nagyon sokan éljenzik a magyar kormányt, amiért fellépett ez ellen a divat ellen, remélem, ott is lesz változás.
2022. ápr. 16. 20:57
 9/21 anonim ***** válasza:
70%
Divat? Áruljátok már el, hogy én divatból vállaltam melegségemmel járó diszkriminációt és elutasítást? Jó a családom elfogadott, de akár ki is dobhattak volna, mint sok esetben, nem beszélve más diszkriminációról... szerinted divatból egy divat meleg bevállalja, hogy középiskolában belenyomják a wc-csészébe a fejed, vagy leköpjenek vagy az arcodon nyomják el az arcodat, vagy hogy a fiúk esetleg azért erőszakoljanak meg, mert bebizonyítsák egy leszbikus lánynak, hogy heteró?
2022. ápr. 16. 21:30
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
9 tessék? Megerőszakolnak h egy leszbi? Elnyomják az arcodon az arcod? Állj le a droggal. Az orvosoddal meg írass más gyógyszert
2022. ápr. 16. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!