Az LMBTQ-nak itthon hosszú távon vége van?
Történelmi vereségként értelmezik a Fidesz április 3-ikai győzelmét, ami nem csak annyit jelent, hogy a nép a kormánypártra mondott igent, hanem egy értékrendszerre is, aminek része az LMBTQ és gender ideológia elutasítása.
A gyakorlatban leginkább arra gondolok, hogy bár meg lesz tartva a Pride meg a Tiktokról ömlik majd a propaganda, de nem lesz már a fiatalok körében menő, sokkal inkább a nemzeti értékek kerülnek ismét előtérbe. Valahogy úgy, mint amikor a Jobbik feltűnt, mindenki Kárpátiát hallgatott, még azok is, akiket nem érdekelt különben a nemzeti érzület nagyon.
Attól még ugyanúgy fognak születni LMBTQI emberek, mint ahogy én is 31 évvel ezelőtt....Kádár-rendszerben is volt meleg élet, van aki egészen szabadon élhetett lásd Gobbi Hilda, mást beszervezték, aki fővárosban élvezte más melegek társaságát az Egyetem Presszóban, szegényebbje Diófa étteremben volt, 80-as évektől már szerveződni kezdtek melegek, és 80-as évek végére létrejött a Homérosz Egyesület.
Lengyelországban keményebb volt a kommunizmus, árúhiánnyal, és rendszeres nagyobb tiltakozó hullámokkal volt, és ott is 80-as évek elején és közepén már számtalan regionális szervezet jött létre és szamizdat magazinokat is nyomtattak. Szóval?
2 nem is az emberekkel van baj, ezt nem akarjátok érteni.
A lobbival, a politikai célú uszítással.
Addig amíg nem zavarjátok el a politikusokat a prideról pl, az is meg vet akinek egyébként nincs gondja veled, mint meleg ember.
Ezt kéne felfogni
Attól függ mit értesz lmbtq alatt.
Ha valaki szerint ez csak a melegek/leszbikusok, az megint más mint a transzok és a queerek. (Sajnos ki lettem művelve.)
Illetve hogy ezeket az embereket veszed egybe, vagy a mellette levő "ideológiát" is-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!