Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez már beteges, ha lelkiismere...

Ez már beteges, ha lelkiismeretet-furdalásom van attól, hogy a hosszú hétvégén nem végeztem itthon munkahelyi feladatot?

Figyelt kérdés
(Nem vagyok homeoffice-os).
2020. máj. 3. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyenek nem beteges. De engedd el magad, ha ilyen miatt van lelkifurdalásod biztosan nagyon sokat dolgozol es szorgalmas vagy. Kell egy kis pihi is neha! Jót tesz. Nem minden a munka. :)
2020. máj. 3. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nem "beteges" de kiégéshez vezethet.
2020. máj. 3. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lazíts. Keressél hobbit, értelmes kikapcsolódást.
2020. máj. 4. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Egy darabig csináltam ezt, napi 14-16 óra munka, hétvégén is. Aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem éri meg. Kell fogni egy melót, ami karriernek már oké, meg fizet annyit, hogy kényelmes életet biztosítson, utána meg kicsit lehiggadni és élni. Most napi maximum 8 órát dolgozom, de van, hogy aktívan csak 4-et. Elég az.
2020. máj. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!