Az LMBTQ-nak itthon hosszú távon vége van?
Történelmi vereségként értelmezik a Fidesz április 3-ikai győzelmét, ami nem csak annyit jelent, hogy a nép a kormánypártra mondott igent, hanem egy értékrendszerre is, aminek része az LMBTQ és gender ideológia elutasítása.
A gyakorlatban leginkább arra gondolok, hogy bár meg lesz tartva a Pride meg a Tiktokról ömlik majd a propaganda, de nem lesz már a fiatalok körében menő, sokkal inkább a nemzeti értékek kerülnek ismét előtérbe. Valahogy úgy, mint amikor a Jobbik feltűnt, mindenki Kárpátiát hallgatott, még azok is, akiket nem érdekelt különben a nemzeti érzület nagyon.
Az egészet a Fidesz kezdte. Amúgy fel se tűnt volna senkinek (ahogy eddig se).
Mellesleg, a népszavazás érvénytelen lett. A szavazók (még a Fideszesek is) elutasítják a homofóbiát…
"bár meg lesz tartva a Pride meg a Tiktokról ömlik majd a propaganda, de nem lesz már a fiatalok körében menő, sokkal inkább a nemzeti értékek kerülnek ismét előtérbe"
Megint egy álmodozó boomer, aki elhitte a kormány gyűlöletkeltő propagandájának, hogy egy fiatalt (vagy bárkit) meleggé vagy transzneművé lehet tenni bármilyen üzenettel XD
Téged fiatalként meleggé tett volna bármilyen Pride felvonulás megtekintése? Vagy egy "propaganda" Tiktok videó? Ugye, ugye...
Én már jártam Pride-on, és soha nem váltam sem meleggé, sem transzneművé.
Az is te vagy, aki azt képzeli, hogy egy meleg fiatal heteróvá válik, csak mert egy LMBTQ-fób kormány 13 éve van hatalmon?
Szerintem ez inkább a wishful thinking kategóriája. Lehet álmodozni, de egy ember szexuális vágyait legfeljebb elnyomni lehet, kívülről megváltoztatni nem.
Én 31 éves vagyok, szóval a rendszerváltás után 2 évvel születtem..
Én se azért lettem meleg, mert ezzel felakartam venni, gondolj bele kelet-magyarországi kisvárosban azért felfogtam a csöpnyi kamasz agyammal, hogy ezzel inkább céltáblája lennék egy bullyingnak, mintse, hogy ezzel menőzni akarjak..
Amellett meg pont azért hallgattam bizonyos zenéket, néztem bizonyos filmeket és olvastam szép és szakirodalmi dolgokat, mert egy idő után éreztem, hogy a szexualitásban eltérnek a vágyaim, vagyis meleg vagyok és próbáltam magam számára megerősítést találni.
A szüleimmel nem gondoltam, hogy erről beszélhetek, plusz nem álltam készen erre. 3 bátyáimmal szintén nem tudtam. Iskolaorvosnál szintén nem mertem előhozakodni, mert tudtam mi lenne a reakciója miután láttam, hogy milyen idegesen beszélt a szexuális felvilágosításnál...
Hittanon se beszélhettem erről..
Én magamnak kellett kiásnom az információkat és rájönnöm a magam élet útjára és emiatt magányosnak is éreztem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!