Valójában jót tesz az országnak hogy rendkívül alacsonyak a bérek?
Szerintem nagyon is.
A munkaerő nagyon olcsó a munkáltatóknak.
A kormánynak is a legjobb a nagyon alacsony bérek.
Szoktátok is mondani hogy aki jobb megélhetést akar az harcolja ki és küzdjön a jobb bérért. Azonban ez közel sem mindenkinek adott.
Én vállalkozó vagyok nyírségben.napi 5000 ért még mindig találok olyat aki tűző nap is felszántja kézzel a földet mert annyira kell neki a pénz.
minek fizessek én többet, mikor bemegyek reggel a kocsmába, azt ha kell ember reggel már meg is van a brigád aki megy dolgozni a földekre.
"Van gond a bérekkel. Ezt már évek óta magyarázom én is. De már nem érdekel, elmegyek olyan országba ahol megfizetnek"
Tanulni kellett volna egy jó szakmát, és nem kisvállakozókhoz kell menni dolgozni, mert ott csak minimálbért kapsz, hogy a tulaj Audi Q7-tel tudjon járni!! Különben jó utat kívánok, de nyugaton sem kolbászból van a kerítés!!
"Én vállalkozó vagyok nyírségben.napi 5000 ért még mindig találok olyat aki tűző nap is felszántja kézzel a földet mert annyira kell neki a pénz."
Akkor mit csinálnál, ha nem találnál senkit? Te tényleg kizsákmányolod az embereket, és ha azt mondanák, hogy napi 15 rugó, különben felests el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!