Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valójában jót tesz az országna...

Valójában jót tesz az országnak hogy rendkívül alacsonyak a bérek?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon is.

A munkaerő nagyon olcsó a munkáltatóknak.

A kormánynak is a legjobb a nagyon alacsony bérek.

Szoktátok is mondani hogy aki jobb megélhetést akar az harcolja ki és küzdjön a jobb bérért. Azonban ez közel sem mindenkinek adott.

2022. máj. 7. 14:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%

Én vállalkozó vagyok nyírségben.napi 5000 ért még mindig találok olyat aki tűző nap is felszántja kézzel a földet mert annyira kell neki a pénz.

minek fizessek én többet, mikor bemegyek reggel a kocsmába, azt ha kell ember reggel már meg is van a brigád aki megy dolgozni a földekre.

2022. máj. 7. 14:20
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Ettől virágzik az ország, a kizsákmányolásból.
2022. máj. 7. 14:27
 3/24 anonim ***** válasza:
35%
Év végére 500ezer lesz az átlag kereset. Vietnámban 127ezer.
2022. máj. 7. 14:32
 4/24 anonim ***** válasza:
55%
A vállalkozóknak, kormánynak jó. A kisembereknek, alkalmazottaknak, tanároknak, albérletben élőknek (hosszasan lehetne még sorolni) nem.
2022. máj. 7. 14:34
 5/24 anonim ***** válasza:
25%
Inkább az alacsony adók, kedvező piaci környezet, tesznek versenyképessé egy országot. Magyarországon nem gondolom, hogy a bérekkel lenne probléma, azok most eléggé emelkedtek, ami inkább probléma, hogy rengeteg az adó, inkább azokat kéne csökkenteni, hogy nettóban elégséges legyen az a bér.
2022. máj. 7. 14:40
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Van gond a bérekkel. Ezt már évek óta magyarázom én is. De már nem érdekel, elmegyek olyan országba ahol megfizetnek
2022. máj. 7. 14:55
 7/24 anonim ***** válasza:
25%

"Van gond a bérekkel. Ezt már évek óta magyarázom én is. De már nem érdekel, elmegyek olyan országba ahol megfizetnek"

Tanulni kellett volna egy jó szakmát, és nem kisvállakozókhoz kell menni dolgozni, mert ott csak minimálbért kapsz, hogy a tulaj Audi Q7-tel tudjon járni!! Különben jó utat kívánok, de nyugaton sem kolbászból van a kerítés!!

2022. máj. 7. 15:15
 8/24 anonim ***** válasza:
62%

"Én vállalkozó vagyok nyírségben.napi 5000 ért még mindig találok olyat aki tűző nap is felszántja kézzel a földet mert annyira kell neki a pénz."

Akkor mit csinálnál, ha nem találnál senkit? Te tényleg kizsákmányolod az embereket, és ha azt mondanák, hogy napi 15 rugó, különben felests el!!

2022. máj. 7. 15:18
 9/24 anonim ***** válasza:
74%
Van, akinek nagyon bejön, de sokaknak nem jó ez így...
2022. máj. 7. 15:21
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan, ma egy másik kérdésnél azt írta a kérdező hogy az átlag már 500 000. Melyikőtök áll közelebb a valósághoz?
2022. máj. 7. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!