A fideszes szavazoknak alacsonyabb az IQ-ja?
Figyelt kérdés
En ugy vettem eszre, hogy tanult es ertelmes ember nem a fideszre szavaz. Rajuk kevesbe hat az agymosas, kevesebbet neznek TV-t, diplomas vegzettseguek.
A fidesz szavazotabora pedig tipikusan a panelbol szarmazo, alkoholizalo, meccsre jaro, szotyi evo proli, vagy a tipikus falusi "en jobban tudom mert hangosabb vagyok" bajszos pocakos mukas
2022. febr. 7. 20:55
1/21 anonim válasza:
A tanult és értelmes emberek használják az ékezeteket.
2/21 A kérdező kommentje:
nincsen mert ilyen a billentyuzetem
2022. febr. 7. 20:57
3/21 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani mindkét oldalon van ilyen is, olyan is.
4/21 anonim válasza:
Feltételezésem szerint átlagban igen. Nyilván mindkét oldalon vannak szélsőséges esetek.
5/21 anonim válasza:
2, A tanult és értelmes emberek be tudják állítani az operációs rendszerben, hogy írjon bármilyen billentyűzet ékezetes karaktereket.
6/21 anonim válasza:
Két eset van:
- Aki tudja miért arra szavaz akire.
- Aki totál világtalan.
Utóbbiból van a több, de azért az elvakult DK-s, #szocializmusjobbvolt is ugyan úgy hozzátartozik mint a Fideszszavazói réteg.
7/21 A kérdező kommentje:
Fizikailag nincsen a billentyuzetemen ekezetes karakter
2022. febr. 7. 20:59
8/21 anonim válasza:
Alapvetően azt lehet elmondani, hogy a egyszerűbb embereket a fidesz tudja ügyesebben "megszólítani".
9/21 anonim válasza:
7, És? Fizikailag az enyémen sincs, mégis be van állítva magyarra a bevitel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!