A fideszes szavazoknak alacsonyabb az IQ-ja?
En ugy vettem eszre, hogy tanult es ertelmes ember nem a fideszre szavaz. Rajuk kevesbe hat az agymosas, kevesebbet neznek TV-t, diplomas vegzettseguek.
A fidesz szavazotabora pedig tipikusan a panelbol szarmazo, alkoholizalo, meccsre jaro, szotyi evo proli, vagy a tipikus falusi "en jobban tudom mert hangosabb vagyok" bajszos pocakos mukas
Én így ismeretlenül, fidesz-szimpatizánsként benne vagyok, hogy mérjük össze az iq-nkat, mondjuk egy hivatalos Mensa-teszten.
Aztán kihirdetjük végeredményül, hogy az átlagos fideszes (én), vagy az átlagos ellenzéki (te) magasabb az iq-ja.
12
Fideszes vagy? AKKOR A TESZTET IS ELCSALNÁD! :D
Hát igen, te, akinek olyan magas az IQ-ja, hogy még a billentyűzete is felvilágosult lesz mellette, nem tudhatod mire jó az alacsony IQ. Nem foglal helyet, befér a szekrény alá, még a macska se férkőzhet hozzá, mert ahhoz alacsonyan van a szekrény alja. Még az se baj, ha elfelejtem magamhoz venni, ha szavazni megyek. Sőt, bizonyára összezavarodnék, már annyira elszoktam tőle.
Ha ismered Mukas öcsit, az ácsot, akkor miért írod, hogy bajszos, pocakos? Ösztövér, máshogy nem tudna úgy járkálni a tetőn, mint egy macska. És sose volt bajsza. Persze, igaz, nemigen csak egyedül ő van ilyen nevű. Azért, majd ha látom, megkérdem tőle, hogy kire szokott szavazni? Lehet, hogy direkt fogyózik, meg nem növeszt bajszot, nehogy látszódjék rajta, hogy Fidesz szavazó. Pláne tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!