GreatLear kérdése:
Mi lehet az oka az alacsonyabb választási részvételnek?
Figyelt kérdés
Tudom, ezek csak reggel 7 órai adatok. De 2018-ban jóval többen mentel el szavazni.
2018: 2,2%
2022: 1,8%
2022. ápr. 3. 09:04
4/7 anonim válasza:
Apám mindig elment már 6-7 közt de hideg van meg havaseső, most ő is azt mondta, majd délután elmegy. Szóval ezt gondolom a hátterében
5/7 anonim válasza:
Jó ég tudja, de egy óra arányai még semmit sem jelentenek...
6/7 anonim válasza:
Az időjárás miatt. Én pont ezért mentem 7 előtt, havazásban, mert később, ha eláll a hó, egyszerre mennek majd sokan, és jön a sorállás.
7/7 anonim válasza:
Sz*r idő van, ennyi. Remélhetőleg napközben kicsit javul, akkor majd mennek. Én is már korán reggel menni akartam, de amikor meglattam, milyen idő van, inkább nem indultam el. Majd megyek délután.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!