Mi történt a magyarokkal hogy ennyi orosz érzületű ember van a neten meg élőben is?
Nem csak a neten olvasok rengeteg oroszokat éltető kommentet, hanem élőben is,kocsmában,buszon,bevásárlás közben boltban.
Egyszerűen alig hallottam olyat aki sajnálta volna az ukránokat, ellenben az oroszokat éltetik.
Kijev ide Kijev oda, ha 2014-es Krím elcsatolás után viszi Oroszország a donbaszi szakadár területeket meg az ő beltengere lesz az Azovi tenger akkor én őt hoznám ki pontozással győztesnek. Persze lehet sokféleképpen értelmezni egy eredményt. 2019-ben az ellenzék lazán elvesztette országosan az önkormányzati választást mégis győzelmi mámor volt ott
, mert pl Bp az övék lett. Annál boldogabb vagy minél kisebbek az igényeid-szokták mondani
Mert az eu azt mondja hogy márpedig az oroszokat kell utálni, akkor ugye birka mód követni kell... kiknek is a szövege ez a birkázás?
Amúgy meg háború sem lett volna ha a népszavazáson megszavazott területeket átengedik nekik, de ugye ezt valahogy elfelejtik ott a " nagy nyugaton " is.
nekünk sose jó ami van
amíg ruszki megszállás volt addig az amcsikra és a nyugatra áhitoztunk. most itt van, most inkább újra a KGST és a Szovjetunió kell
Én a saját ismerőseim, kollégáim kapcsán tudom azt mondani, hogy igen, van egy összekacsintás, hogy "én ám a ruszkiknak drukkolok". És édesmindegy, hogy értelmiség vagy segédmunkás, mindenkitől ezt hallom.
Szerintem annyira ellenérzést vált ki a többségből ez az ukránsimogatás, ez a kritika nélküli ukrán ajnározás. Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!