Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Általános hadkötelezettség...

Általános hadkötelezettség alól hogy lehet kibújni?

Figyelt kérdés
Ha külföldön vagyok, tényleg "haza" kell jöjjek megdögleni? Nem gondoltam, hogy szégyellni, sőt, útálni fogom a magyarságom. Hogy tudok megszabadulni a magyar állampolgárságtól? Nem szeretném, hogy bármi közöm legyen ehhez az országhoz. Én nem kaptam semmit, ellopták a fiatalságom, rokonaim hónapokat vártak vizsgálatokra, ami miatt túl későn kezdhették meg a kezeléseket, nincs jövőkép, nincs semmi, csak nyomor, pusztulás. Mondom ezt úgy, hogy jó anyagi helyzetben vagyok, több nagyértékű ingatlan, több milliós megtakarítás, és több millió értékű ingósággal rendelkezem. De nem vagyok boldog ebben az országban. Inkább megyek külföldre és dolgozom, hiába tehetném meg, hogy "itthon" az ingatlanok kiadásából kényelmesen eléljek.
2022. máj. 5. 14:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Miért nem tudta ezt Putyin meg zeleizé lerendezni?"

Mert te azt hiszed hogy az ukránok nem védenék tovább a hazájukat, csak mert Zelenszkij elveszít valami bicskapárbajt?

Valami gyerekmesében talán még elmenne ez a naiv gondolkodás, de a valóság nagyon nem így működik.

2022. máj. 5. 19:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, jelentkezz ki az itthoni címedről.

Sorkatonaság esetén szokott lenni polgári szolgálat, válaszd azt.

Ha az adott ország lehetővé teszi, akkor mondjad azt, hogy te transznő vagy, és legyél hivatalosan nő. Nem hivatalosan maradhatsz férfi.

Az egészségügyi szakmákat messziről kerüld el.

Ha majd teheted, akkor vegyed fel annak az országnak az állampolgárságát, ahol élsz, és add le a magyart.

2022. máj. 5. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!