Általános hadkötelezettség alól hogy lehet kibújni?
menjél, de ha lehet gyorsan és nem írd le még ezerszer
pá!
Gondolom azt a képességet is ellopták tőled, hogy megtudd, hogy mi az az általános hadkötelezettség. A bónuszkérdés, hogy ez miért nem fog megvalósulni, megválaszolása már csak hab lenne a tortán.
"Inkább megyek külföldre és dolgozom"
Jó mosogatást!
Egyet örököltem, a többit vettem. Amikor még 10-12 millióért hozzádvágták a lakást, ha volt 5-6 millióm, vettem egyet, 5 év alatt lement a hitel szinte az albérletből, aztán megint gyűlt annyi, hogy meg tudjam ismételni. A gyerek se kicsi már, ha tart pár évig, akkor őt is vinnék. Ha itt valami lesz, ő azonnal húz el innen, még ha én is ragadok. Vigyék a fideszeseket, azok úgy is a legbátrabbak!
Arra azért kíváncsi lennék, hányan mennének önként és dalolva a húsdarálóba. Mert ma már semmit nem számít, hogy hány kiskatona van, mikor több száz vagy ezer kilométerről kilőnek egy rakétát, ami jobb esetben csak pár száz méteres körben pusztít el mindent, ha nukleáris, akkor meg pár száz kilóméteres körzetben. Semmi értelme. Ha a háború eszkalálódik, akkor nem közkatonák fogják megvívni, hanem pár rakéta, és vége. De nyugodtan lehet menni most is tartalékosnak. Legyetek minél többen, hogy akinek semmi kedve megmurdelni, azokat ne küldjék ki golyófogónak. Köszi puszi.
Bár csak besoroznának! Imadom az ilyen figurákat mint te kiképezni.
Szalai főtörzs Veszprémből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!