Akinek (például egészségügyi probléma miatt) nem lehet gyereke, azt miért bünteti a kormány?
#10.Ideális esetben így kéne lennie, mint írtam.
De nem így van, van rá bőségesen példa amit kifejtettem.
És légy szíves ne mutasd be mi mennyi, köszönöm, nem ismerjük egymást úgy meg pláne.
Nem fővárosban vannak csak házak hanem vidéken is, szocpol idején is voltak ilyen gyerekvállalások és most is, maga az ember nem változik...
Hozzátéve, ha csak mindenki ideális esetben vállalna gyereket, miért olvasni minden héten 10 kérdés hogy valaki el akar költözni?
És a pszichológusuknak miért kell kb. minden 3. embert felvilágosítani hogy rossz nevelést kaptak?
Értsétek meg, ez jellemző, idehaza ahol alacsony az átlag műveltség fölig.
21-es voltam.
"ha csak mindenki ideális esetben vállalna gyereket, miért olvasni minden héten 10 kérdés hogy valaki el akar költözni?"
Mi köze a költözésnek az ideális esetben való gyerekvállaláshoz? :D
Vagy szerinted aki ideális helyzetben van egy adott pillanatban ahhoz, hogy gyereket vállaljon, az utána már soha életében ne költözzön, mert azzal kvázi belátja, hogy nem is volt ideális a helyzete? :DD
Ébresztő! Az úgy szokott lenni általában, hogy amikor már ideális a helyzet, vállalnak egy gyereket, aki kezdetben nagyon kicsi helyen elfér, aztán elkezd járni, majd futkározni, egyre nagyobb helyet igényel, így eggyel nagyobb lakásba költöznek. Aztán oda megszületik a következő gyerek, aki amikor megszületik, még ideálisak a körülmények, hiszen a pici még kis helyen elfér, de amikor már ő is járni kezd meg futkározni, akkor megint szűk lesz a hely, és akkor megint eggyel nagyobba költöznek, stb.
Ha nem láttál volna még gyereket...
19-nek: diákigazolvány harmincasoknak? Nem érzed úgy, hogy ez kissé nevetséges? A harmincas éveidre már el kellett volna érned valamit, nem most kezdeni! Eddig mit csináltál?
Az a baj, hogy van sok fiatal, aki csak lébecol a huszas éveiben, egyetemre jár (az is támogatás, hogy oda járhatnak!), bulizik, otthon lakik ingyen, gyereket egyáltalán nem akar, mert azt pontosan tudja, hogy a könnyű életnek azzal vége, de ugyanakkor elvárná, hogy ellenszolgáltatás nélküli támogatást kapjon, mintegy alanyi jogon.
Ha egy támogatás feltétele a gyermekvállalás, ugyan miért adnák annak is, aki nem vállal gyereket? Ez totál logikátlan lenne.
Nem a családi pótlék magas, ami egyeseket szaporodásra biztatna.
Azok vannak támogatva, akik amúgy is letesznek valamit az asztalra.
Aki meg azt hiszi, nem munka a gyermeknevelés-háztartásvezetés, 24 órás műszakban, az próbálja ki. Azt hiszem, pár nap után szívesen visszamenne a munkahelyére, hogy kipihenje magát.
Pont ezért nem akar sok mai fiatal gyereket.
26: szerintem valami tini lehetsz, mert akkor tudnád, hogy képzésekre is jár a diák, hiába vagy 50 vagy 60. Jártam képzésre, és szinte csak 40-esek és 50-esek voltak, mindenki kapott diákot, ez több, mint 10 éve volt, nem tudom ma hogy van.
A gyerek része meg hülyeség, a gyerek nem egy tárgy, és nem is lehet csak úgy vállalni. Valaki egy egész életen át nem találja meg a párját, akkor miről beszélünk?
"mindenki meg tudjon élni, legyen hol laknia, aki tisztességesen dolgozik. Szerintem több gyerek születne, mert nem költözne külföldre annyi fiatal."
Egyszerűen nem igaz, hogy senki, aki külföldre költözött, nem tudna megélni és nem lenne hol laknia. Nagyon sokan azért mennek külföldre, mert minden azonnal kéne nekik: már pályakezdőként vezetői szintű bérezés, meg pár éven belül több tízmilliós lakás, stb. - minden anélkül, hogy valamit előbb letennének az asztalra, hogy legalább elkezdenék megmászni a szamárlétrát, meg hasonlók. De ilyen hozzáállással külföldön is koppannak, mert ott sincs kolbászból a kerítés. Csak ezt már ciki lenne belátni, ezért akkor is kint maradnak, ha közben rájönnek erre... Az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!