Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elítélnéd Orbánt, ha kiderülne...

Elítélnéd Orbánt, ha kiderülne hogy tudott Ukrajna megtámadásáról, még a támadás előtt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 10:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
37%

Ettől függetlenül elítélem Orbánt, hogy még mindig pávatáncol a nyugat és kelet között.

Ez nem államférfihoz méltó viselkedés - és ez mutatja meg csak igazán, hogy a hatalmon kívül soha nem érdekelte semmi más, nem érdekli az ország sorsa, jövője, csak a hatalmának megtartása.

Pedig pontosan tudja, hogy a nyugati tömb sokkal erősebb, mint Oroszország, nincs olyan opció, hogy ebből a helyzetből a ruszkik jöjjenek ki győztesen.

Egyértelműen ki kellene állnia a nyugat oldalán.

De a 12 éven át tartó oroszpárti, nyugatellenes propagandájával az országot teljesen oroszpárti, nyugatellenes agymosott zombikká tette, tudja, hogy ezt már nem teheti meg, mert akkor bukott emberré válik.

Ezért inkább játssza tovább a kettős játékot, a nemzetközi térben játssza a semlegest, itthon a választóinak továbbra is megy az orosz propaganda, és ezzel a húzásával a nyugati szövetségi rendszerben végleg elvágja az országot, és ezt meg fogja sínyleni az ország csúnyán. De nem érdekli. Csak hatalmon maradhasson, ez a lényeg.

Egyébként nem tartom kizártnak, hogy tudott róla, hogy ez lesz.

Februárban 5 órán át tárgyalt Putyinnal.

Egy szimpla gázszállítási megállapodás nem tart eddig, még csak nem is szükséges hozzá miniszterelnöki szintű tárgyalás.

A tárgyalás utáni sajtótájékoztatóan Putyin szemmel láthatóan nem volt elégedett.

Lehetséges, hogy Putyin közölte, vagy legalább sugallta Orbánnak, hogy mi fog történni, és megpróbált puhatolózni, hogy számíthat-e aktívan Orbán segítségére a háborúban, akár vétók, akár diplomácia szintjén, esetleg megpróbálhatott nyomást gyakorolni Orbánra.

2022. máj. 3. 11:46
 22/37 anonim ***** válasza:
19%
Szinte biztos, hogy tudott! Most éppen Ferenc pápa "köpött", hogy neki azt mondta Orbán, hogy május 9.-elk vége a háborúnak, mert neki már megüzenték az oroszok -amúgy így legyen, tényleg legyen vége egy hét múlva- szóval szerintem Putyin beavatta Vikotrkát a terveibe -az más kérdés, hogy ezekből a tervekből mi jött be! Lehet Orbánnak ezt a május 9.-ét még akkor mondta mikor azt hitte pár hét alatt elfoglalja egész Ukrajnát.
2022. máj. 3. 11:54
 23/37 anonim ***** válasza:
72%
Miért kellene elítélni? Akik benne vannak a politikában mindenki tudott róla.
2022. máj. 3. 11:58
 24/37 anonim ***** válasza:
78%

21# ezt nem pávatáncnak, hanem diplomáciának, jó marketingnek hívják. A jó politikusnak mindkét oldalhoz kedvesnek kell lennie, mert üzletet kell kötnie. Egymásra vannak ugyanis szorulva az országok.

Orbán már pár hete kinyílvánította, hogy a háború miatti orosz szankciók kapcsán "10 éven belül az orosz gáztól függetleníti az országot". Nem kétszínű itt sem

2022. máj. 3. 11:59
 25/37 anonim ***** válasza:
0%

A nyugati szövetségi rendszerünk ezt sajnos nem így értékeli, ez a külföldi sajtóból látható.

2022. máj. 3. 12:05
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

#25 Tévedsz. A nyugati MÉDIA nem így mutatja be.

Kevered a médiában megjelenő dolgokat a való élettel.

2022. máj. 3. 12:17
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
#25 Az EU már felmentést is adott nekünk az orosz gáz szankciókra
2022. máj. 3. 12:22
 28/37 anonim ***** válasza:
30%
A pápa a pokolra jut, gyónási titok elárulásáért. Egyébként Putyin azt nyilatkozta korábban, hogy május 9-én ér véget a háború ha addigra mindent elfoglalnak. Ezt mondta Orbán. Nem volt titok. De ettől még ez a liberális pápa a pokolban fog égni🤬
2022. máj. 3. 12:55
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Öreg... őszintén, erre ki nem számított?

Nálam annyi csúszott be, hogy a medvét türelmesebbnek hittem és csak 2025 utánra gondoltam.

2022. máj. 3. 12:58
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
#29 Nálam fordítva volt, korábbra hittem, de mivel akkor nem valósult meg az orosz benyomulás,azt hittem tévedtem és az oroszok még sem akarnak bemenni Ukrajnába. Aztán meg abban tévedtem, hogy nem csak a déli régiót vették célba. De pont ez a lényeg, mi csak találgathatunk részleges vagy fals információk alapján, a döntést mások hozzák meg.
2022. máj. 3. 13:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!