A Mi Hazánk szavazók miért Vona Gábort tartják a legnagyobb árulónak a Jobbikos vezetők közül?
A netes fórumaikon Jakab Pétert egy tehetségtelen Gyurcsány-szolgának tartják, de igazán nem haragszanak igazán rá. Jakab jelentéktelen politikai percember szerintük.
Ellenben Vonát nagyon utálják, mert szerintük ő verte szét a Jobbikot és indította el a pártot a balliberálissá válás és a Gyurcsánnyal való szövetkezés útján.
Mert Vona vitte csúcsra a pártot, nemlétező kis parlamenten kívüli gittegyletből egy 20%-os ellenzéki erőt épített fel.
A tehetségtelen emberek irigy gyűlölködése, okolni kell valakit, amikor önmagukra kellene haragudjanak: lenullázták és kettészakították a legnagyobb ellenzéki pártot, a legnagyobb szavazóbázis pedig, mintegy 8-10% a Fideszhez került.
A Mihasznák 6% meg a mai Jobbik 4-6% együttesen is csak 10-12%
Nyilvánvaló, hogy nem szeretik azt, akinek sikerült egyedül is, ami most két pártnak együttvéve se sikerül!
Ha Vonának 2018-ban több esze lett volna, akkor akár miniszerelnök is lehetett volna. De kevésnek bizonyult!
Annyi tisztesség volt benne, hogy nem vette át a mandátumát, ami járt volna neki a Jobbik listájáról (nem úgy mint az áruló Volner, meg Dúró, akik ellopták a Jobbikos szavazóktól a helyeket!)
A Mi Hazánkra annyi szükség van mint egy vírusfertőzésre: SEMMI!
Mi Tanyánkra szavaztam, mert az ellenzéki összeesésre nem tudtam behúzni, úgy hogy részt vettem az ellenzéki előválasztáson.
Kérdésre a válasz:
Vona nélkül a Jobbik jó eséllyel nem érte volna el azt a csúcsát, mit elért. Hatalomra akart jutni ezért vállalt egy merészet, mivel nem értettem teljesen egyet, de uccu neki. Nem sikerült és lemondott. Be tartotta az ígéretét. Van egy sejtésem, hogy Torcika egy esetleges tényleges bukás esetén ('26-ban nem jutnak be a Parlamentbe pl.) nem lesz ennyire egyenes.
Tehát Vonát lehet utálni azért, mert elvette a Jobbik radikális arculatát és lehet utálni, mert "gyáván" elmenekült, vagyis képes volt lemondani, ígéretét betartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!