Szoktatok egyáltalán olyan húsokat venni, amire az árstop érvényes?
Figyelt kérdés
A csirkemell az kondi gyerek kaja, a farhát meg egy darab csont. Mi csirkecombot és tarját vagy lapockát eszünk csak. Ezekre meg nincs is stop.2022. ápr. 29. 12:42
11/18 anonim válasza:
Leginkább csirkemellet pulykát és halat eszek, ha húsról van szó, szóval ja, veszek csirkemellett.
12/18 tobas válasza:
Farhátot a kutyának, sokkal olcsóbb, mint egy konzerv.
13/18 anonim válasza:
12
Én anno megfőztem, utána a lébe kukoricadarát tettem, és napi 1 db-ot evett a kutyám kukoricakásás körettel. 3 darabot főztem ki egyszerre, a zsírt leszedtem a tetejéről, kihűlve mint a kacsazsír. Már a szomszédoknak ajándékoztam, mert annyi gyűlt össze. A Lehel piacon vásároltam, egyszerre 30 darabot. Az idősek tényleg elszörnyülködtek, de sose szóltak le.
14/18 anonim válasza:
Én vennék csirkemellet, de kb 1 hónapja sem a spárban sem az aldiban nincs amikor én megyek. De nem csak mell,hanem semmilyen csirkehús,maximum nyak. Mivel messzebbre nem vagyok hajlandó utazni, így nem veszek most jelenleg olyan terméket amire az árstop érvényes,mert nem áll módomban.
15/18 tobas válasza:
Mi 3 kiló körül vesszük, megsütjük aztán három napig kitart magában.
16/18 mindentudó99 válasza:
Én szeretem a farhátat ropogósra sütve. A mellet is. De sose veszek boltban. Itthon van nevelve csirke . Tyúk kacsa liba.
17/18 anonim válasza:
Igen.
A farhát kiváló húsleves alapanyag egyébként, nem kell itt erőlködni a nyuggerezéssel.
18/18 anonim válasza:
Farhátat a kutyának adom sütve. Én nem eszek húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!