Szoktatok egyáltalán olyan húsokat venni, amire az árstop érvényes?
Figyelt kérdés
A csirkemell az kondi gyerek kaja, a farhát meg egy darab csont. Mi csirkecombot és tarját vagy lapockát eszünk csak. Ezekre meg nincs is stop.2022. ápr. 29. 12:42
1/18 anonim válasza:
A farhátat csak a legprolibbak veszik, a csirkemell meg száraz, ízetlen, inkább akkor már egy jó szaftos disznópöri.
2/18 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom hogy a legtöbb lány, kiváltképp ha városi.A húsevésének szerintem bő 60%-át a csirkemell adja. Sokkal előbb esznek meg egy pipi rántott mellhusit mint egy "Disznópörköltöt". A Farhát meg szerintem a szegényebb családoké avagy nyuggerekké főleg,és belöluk is akadnak jópáran.
3/18 anonim válasza:
Nem veszek farhátat, mert nem jó semmire kb. Max, aki ilyen csontos levest akar csinálni, annak jó. Csirkemell pedig nem száraz, csak jól el kell készíteni. :D Annak száraz, aki kiszárítja. Meg léteznek fűszerek, amivel lehet ízesíteni és máris nem lesz ízetlen.
4/18 anonim válasza:
Csirkemellet nagy mennyiségben fogyasztjuk és vesszük, farhátat, amióta elment a kutyánk, nem veszünk. Sertéscombot nem veszünk, csak karajt.
5/18 anonim válasza:
Igen, farhátat. A kutyának csontosnak a húsok mellé.
6/18 anonim válasza:
"Farhát meg szerintem a [...] nyuggerekké főleg "
Az eszed tokjáé.
7/18 anonim válasza:
Csirkemellet igen, nagy mennyiségben.
Ha hús, akkor többnyire ezt eszem, ritkábban sertés csülköt, kacsát,pulykát,bárányt,marhát.
Farhátat nem, mert csontos.
8/18 anonim válasza:
A neten találsz tippeket a puha cs.mellhús sütéshez:
9/18 anonim válasza:
Csirkemellett mi is sokat veszünk, de nem csak az árstop miatt, előtte is sokat ettünk, meglepően sokféleképpen el lehet készíteni.
10/18 anonim válasza:
Én imádom a rántott farhátat. Jobban szeretem, mint a rantott szárnyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!