Szerintetek milyen következménye lesz a meghosszabbított árstopnak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 14:36
1/19 anonim válasza:
Megint készlethiány illetve akadozó kiszolgálás.
2/19 anonim válasza:
Nem lesz benzin a kúton és nem lesz csirke a boltban. Aki erre szavazott, az nem szólhat egy szót se, mosolyogva tűrje!
3/19 anonim válasza:
Semmi extra.
Én eddig sem tapasztaltam nagy problémákat ezzel kapcsolatban.
4/19 anonim válasza:
Szombaton délután voltam vásárolni, és teljesen üres volt a csirkemelles hűtő, ami nem szokott előfordulni. Üres polcok, áruhiány, ez lesz, ha a kormány másra terheli rá a költségeket a saját politikai hasznáért.
5/19 anonim válasza:
Tovább élvezhetem az olcsó csirkemellet. Több árstop, több gyúrás.💪💪
6/19 anonim válasza:
Forintromlás, infláció emelkedés, államháztartási hiány, újabb állami hitelek, elönytelen szerzödések. Valahonnan elö kell teremteni ezeket a pénzeket.
7/19 anonim válasza:
Tökmindegy. Parlamenti választás legközeleebb 4 év múlva várható.
8/19 anonim válasza:
"Az agrárközgazdász szerint ha marad az árstop, nagyon valószínű, hogy a nagy árutermelők mintegy egyharmada be fogja fejezni a tevékenységét. Mint fogalmazott, a csirke és a sertés esetében olyan áremelkedés történt az inputoldalon, ami a legprofibbakat is a padlóra tudja küldeni. Azáltal, hogy az energia és a takarmányok árai, valamint a munkabérek ilyen mértékben felmentek"
9/19 anonim válasza:
8 akkor ez csak a nagyokra vonatkozik, a kiciskre (őstermelők) nem?
10/19 anonim válasza:
Még jobban felmegy a többi termék ára. Például zöldségek, gyümölcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!