Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, arról, hogy...

Mit gondoltok, arról, hogy Magyarország az oroszoktól függ a földgáz miatt? És arról, hogy az Orbán-kormány nem tesz ellene semmit?

Figyelt kérdés
Az sehogy sem lehet nemzeti érdek, hogy függjünk egy háborús agresszortól.
2022. ápr. 25. 19:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20 "Még mindig ott tartunk, hogy drágítják, nem pedig csökkentik az árát, szóval az, hogy degradálod a témát, még mindig nem cáfol."

Hát, ez nagyon gyengécske volt. 2300Ft-t kell fizetni egy kb. 60 ezer forintos napelem tábla árában arra, hogy legyen előre gondolkodás a környezetvédelemmel kapcsolatban. Ez egy olcsóbb napelemtábla esetén is csak az ára kevesebb, mint 4%-a.

Most komolyan azzal van bajod, hogy környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni egy igen szennyező termék után mikor pont amiatt akarsz napelemet használni mert védeni akarod vele a környezetet, hogy nem másféle energiatermelést veszel igénybe??????? Szóval az OK, hogy fizetek 1,5 milliót azért, hogy napelemem legyen (plusz a másik fele az állami támogatás), de sajnáljak pár tízezer forintot belőle a veszélyes hulladékok megfelelő kezelésére?

"Gondolom akkor nem esik nehezedre megnevezni ezt a támogatást."

Megpróbáltam, de a párom kapta meg a számlát, nem találtam meg tegnap este. Ha megtalálom majd megírom neked mennyi volt pontosan.

"Amúgy a "elosztói teljesítménydíj"-ról lazán megfeledkeztél, pedig specifikusan egy olyan adó, ami csak a napelemeseket terheli."

Nem feledkeztem meg róla, hanem nem volt róla szó.

Bedobtál egy általános kijelentést, hogy "hallottál már a napelemadóról?" -ez a napelemekre kirótt termékdíj. Mivel ez igen kicsi, most bepróbálkozol egy másikkal. Igen nevetséges miután az volt a fő állításod, hoyg nincs a napelemeken állami támogatás és van.

2022. ápr. 26. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!