Miért alakult ki az a tévhit, hogy az EU-ból és a Natoból kilépés automatikus függéssel járna az oroszoktól?
" Nekem nem rémlik, hogy Putyin bármikor is ránk akarta volna kényszeríteni az akaratát."
Én azért megkérdezném a köpcöst, hogy önként térdelt le előtte vagy kényszerítette.
"Nekem nem rémlik, hogy Putyin bármikor is ránk akarta volna kényszeríteni az akaratát"
Pár hónapja mondott olyat, hogy a NATO vonuljon vissza az 1997 előtti helyére. Mi 1999-ben léptünk be. Ha nem esik le magadtól, ezzel pont azt akarja követelni hogy lépjünk ki a NATO-ból. Tessék, meg is dőlt az elméleted.
"Magyarországon egyre népszerűbb az EU-ból és a Natoból kilépés gondolata. "
Már hazugsággal kezdődik a kérdés. Kérdező, azért mert te ezt szeretnéd, mások mg nem biztos, hogy ezt akarják.
Az EU-tagságot is próbálta lejáratni a fideszpropaganda több évig, de az emberek többsége még most is a tagság mellett van.
Kérdező, ez csak a szokásos hergelése a haladároknak.
Az, hogy a magyarok egyre nagyobb része gondolja, hogy ki kellene lépni az eu-ból meg NATO-ból, amúgy nem igaz.
A NATO tagság támogatottsága mindig is nagyon magas volt, most még erősebb, mint az elmúlt években valaha.
A EU tagság támogatottsága pedig Magyarországon jóval magasabb mint egyes régi nyugati tagállamban. A csökkenés valós ebben az esetben, de semmi köze hozzá Putyinnak meg az oroszoknak, csakis az uniós töketlenkedéseknek meg liberáldiktatúrának.
De még így is az országban nagyon erős a tagság támogatottsága, csak alacsonyabb, mint volt 2004-ben.
"Az európai válaszadók nagy többsége (62 százalékuk) saját országuk uniós tagságát jó dolognak tartja - csak kilenc százalék gondolja másképp. Ez a pozitív vélemény a 2007 óta elért legmagasabb eredmény. Magyarországon is 62 százalék azok aránya, akik jó dolognak tartják az ország EU-tagságát, csak 5 százalék gondolja másként."
Az utóbbi pár évben csak olyan emberrel találkoztam, aki kiléptetné az országot az EU-ból.
Nem véletlen.
#8 Én is sok ilyen emberrel találkoztam, akinek vannak már kétségei, de a legtöbb esetben ott van előtte, az hogy HA... akkor lépnének ki. Ahogy én is.
HA folytatódik az a negatív tendencia amivel épül le az unió gazdasági ereje...
HA továbbra is liberáldiktatúrát akarnak létrehozni és minket is a haladárok agymenéseire akarnak zsarolással kényszeríteni..
HA az illegális migrációt tovább erőltetik és kötelező befogadást akarnak előírni rájuk...
HA tovább akarják csorbítani a szuverenitásunkat és a csatlakozási szerződéssel ellentétesen akarnak jogainkból kiforgatni...
HA az egyesült államokat akarják létrehozni az unió helyett, AKKOR tartanám jobbnak ha kilépnénk.
Addig viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!