Miért bélyegzik automatikusan fideszesnek azt, aki be van oltva, maszkot hord, stb?
Kértem az oltást, hordom a maszkot ahol kötelező, és szerintem nem csak nátha a covid.
Nagyon sokan kapásból fideszesnek néznek emiatt, sokszor kaptam már meg hogy biztosan folyton M1-et nézek, meg hogy "narancsos" vagyok, meg akármi.
Mi köze a kettőnek egymáshoz?? Más országokban élő oltáspártiak is az M1 és Orbán miatt oltatnak? Új-Zélandtól Mexikóig mindenki a fidesz híve, azért hord maszkot?
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki oltat anélkül, hogy fideszes lenne?
Ekkora marhaságot hogy tudtál kitalálni ? :D
Elviekben van kb 7 millió beoltott, ebből 2.6 millió volt 2018 ban a fidesz szavazó ( 200 ezer migránst nem számoltam bele)
Szóval az állításod matematikai paradoxon :)
Napi szinten megteszik, most pl legutóbb:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Rákérdeztem egy információ forrására, egyből megkaptam, hogy "Gondolom nézed az m1-et is, és szerinted az persze hiteles."
De ez épp csak a legfrissebb példa, amúgy nagyon gyakori jelenség gyakorin is, faebookon is, de volt hogy élőben is megkaptam.
Nem én találtam ki, épp az a kérdés, hogy mi alapján állítanak ilyen marhaságot.
Számomra nyilvánvaló, hogy nem minden oltott fideszes.
(Üdv., egy oltott nemfideszes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!