A mihazánk miért fél ennyire a meleg emberektől?
#kérdező
"jajj 8-as ezt már annyiszor hallottam és mindig a fajfentartás.. Az emberek nem ösztönlények. Az embereknél a szerelem célja nem csak utódnemzésről szól."
Figyelj, voltál te már biológia órán? :D remélem tudod hogy bár az ember inteligens de a "szerelem" valójában csak szaporodásra való haljam ami 1 kémia folyamat eredménye! így a célja a "szerelemnek" és ennek az érzésnek az a szaporodás! szóval mondhatsz bármit de tudományilag 1 mentális zavar mert nem normális képzeld el :D de figyelj én jófej leszek veled, tudományosan bizonyítsd be hogy nem mentális zavar! (logikailag) na én elmondtam hogy tudományosan rosszul működik náluk ez szóval "mentálsi betegség" az meg hogy a WHO minek kezeli az teljsen más kérdés... a libbantak szerint a férfiak képesek menstruálni szóval amit a WHO meg a többi libsi mond az simán figyelmen kívül hagyható! na szóval logikailag érveld már meg nekem köszi :)
#kérdező
"És az baromság hogy az lmbtq normalizálni akarja a pedofilokat. Ezt is toroczkai többször említette de fogalmam sincs honnan szülte."
Baloldaliak mondták már a halál tudja hogy milyen rendezvényen azt hiszem svédországban is (többek közt) hogy a pedofílok szenvedésen esnek át pedig csak ferdehajlamúak meg hasonlók! valójában pont a baloldali liberálisok próbálják meg összemosni a pedofíliát a LMBTQ val!
11 Tehát szerinted amit te mondasz az a szent igazság és amit a WHO, érted a WHO na az, hülyeség 😂😂
Inkább komolyan se kellene hogy vegyelek. De tessék itt egy roppant egyszerű magyarázat: Nem, a szerelem több mint egy "ösztön az utódnemzésre". Egy meleg párkapcsolat két érett ember beleegyezésén alapul, ezért teljesen rendben van és egészséges. És azt sem mondhatod hogy "oké, de nem természetes" mert az állatvilágban is előfordul.
Nem, senki nem akarja normalizálni a pedofilokat. Valószínűleg valami olyasmit mondhattak hogy a pedogil nem tehetnek az ÉRZÉSRŐL. A tettekről igenis tehetnek. Csak a média roppant módon szereti ezeket elferdíteni, meg levágni fontos részeket a mondanivalóból.
"Nem, a szerelem több mint egy "ösztön az utódnemzésre". Egy meleg párkapcsolat két érett ember beleegyezésén alapul,"
Biológia órán nem voltál... képzeld el a szerelem 1 kémia folyamat aminek a lényege a szexuális vágy kielégítése (aminek a gyerek nemzés a célja) most lehet mondani hogy az ember nem ösztön lény de attól még így működik a tested! ha éhes vagy azt is érzed például! na ez szinte ugyanaz! és ha valakinél ez hibás akkor az beteg! érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!