Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok az Eutanáziát...

Támogatnátok az Eutanáziát Magyarországon ?

Figyelt kérdés
Aki esetleg a nemre szavaz az leírhatná, hogy miért gondolja úgy , hogy nem kell.

2022. ápr. 24. 21:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%

“Ha a reménytelenül, gyogyíthatatlanúl hülye fideszeseket eutanáziában részesítették volna 10-12 évvel ezelőtt, akkor most egy normális, fejlett országben élnénk, nem a sötétközépkorban.”

Ha az ennyire reménytelenül rosszindulatú hülyéknek mint te, kötelező eutanáziát írtak volna elő, már 20 évvel ezelőtt, akkor most egy sokkal normálisabb országban élnénk. Nem szeretem a FIDESZ-t(a többit sem), de az ilyen embereket mint te, elküldeném Észak-Koreába gondolkodni.

Én engedélyezném az eutanáziát, de csak gyógyíthatatlan betegség vagy baleset esetén, ha már úgyis csak szenvedne. Persze csak hozzá értő orvos engedélyével.

2022. ápr. 25. 02:15
 32/35 anonim ***** válasza:
66%

"Nem. Mert mi van ha az utolsó pillanatban fordul valami. Milyen jogon venném el ezt az esélyt bárkitől, illetve milyen jogon köteleznék mást arra hogy emberéletet oltson ki?"

Ez kicsit olyan mint amikor az ufókat várjuk. Persze, megtörténhet, de erre apellálni felesleges. Nyugodtan magyarázd ezt el egy sárga bőrű haldokló kigúvadt szemű, vizesedő, puffadt hasú végstádiumú hasnyálmirigy rákos nak hogy" há izé.. Nem segítünk magán, hát még meggyógyult, van esélye. :D" De ezek az emberek olyan gyotrelmeken mennek át hogy nagyon sokan köszönök szépen nem akarnak az isteni csodára várni.

Ez most persze cinikusan hangzik de még cinikusabb aki ezzel érvel. És tanúbizonyságot tesz egyrészt az empátia hiányáról másrészt a leg minimálisabb egészségügyi tudás hiányáról is.

2022. ápr. 25. 08:10
 33/35 anonim ***** válasza:
48%
Igen, szerintem mindenkinek joga van a méltó halálhoz. Ha már a születésünkről nem dönthettünk, legalább ennyi adassék meg nekünk. Borzalmas önzőségnek tartom, amikor valakit éveken - vagy akár évtizedeken - át gépekre kötve tartanak, hogy zöldségként vegetáljon, csak azért, mert a családja természetfeletti csodára várva nem hajlandó elengedni. Ha nincs esély a felépülésre, akkor hadd haljon már meg az a szerencsétlen. A háziállatainknál már mindennaposnak mondható az ilyesféle eutanázia, semmi értelme az emberi életet felsőbbrendűnek tekinteni.
2022. ápr. 25. 18:35
 34/35 anonim ***** válasza:
42%

"semmi értelme az emberi életet felsőbbrendűnek tekinteni."

Plusz sajnos a felsőbb rendű élet az felsőbbrendű szenvedéssel is jár amire csak az ember képes. Csak az ember tudja ép ésszel felfogni hogy mi vár rá, mi lesz a betegségének a végkimenetele. Erre egy állat nem képes. Ők csak a pillanatnyi fizikai fájdalmat érzékelik.

2022. ápr. 25. 19:43
 35/35 anonim ***** válasza:
91%
abban az esetben tartom indokoltnak, ha vki tényleg gyógyíthatatlan betegségben szenved, pár hónapon belül tuti hogy meghal, beszámítható, stb. tehát megfelelő körülmények között, és saját magának képes beadni a méregkoktélt, szóval kicsit úgy mint svájcban, akkor támogatnám az orvosilag asszisztált öngyilkosságot. az eutanázia ugyanis a gyilkosság/öngyilkosság egy formája, még ha néha indokolt is. az eutanázia véleményem szerint egyáltalán nem kegyes, mesterkélt, természetellenes, és ennek ellenére én értem hogy valaki miért folyamodik ehhez, sajnos lehetek még én is olyan szarul egy napon, hogy hasonlókat fogok gondolni :D de bárhogy is hívjuk, bármit csinálunk, az ember egyedül van a halála pillanatában
2022. máj. 15. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!