Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok az Eutanáziát...

Támogatnátok az Eutanáziát Magyarországon ?

Figyelt kérdés
Aki esetleg a nemre szavaz az leírhatná, hogy miért gondolja úgy , hogy nem kell.

2022. ápr. 24. 21:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
És fel van pontozva. Ezek se látnak, se hallanak a gyűlölettől.
2022. ápr. 24. 22:31
 12/35 anonim ***** válasza:
26%
A fideszesek ügyesen kiharcolták maguknak, hogy a fél lakosság a halálukat kívánja, annyira rühellik őket. Gratulálok, szép munka!
2022. ápr. 24. 22:32
 13/35 anonim ***** válasza:
86%
Én fideszes vagyok és nem kívánom mások halálát a politikai nézeteik miatt. Ez a te szinted.
2022. ápr. 24. 22:34
 14/35 A kérdező kommentje:
#16 Miben is derül ki, hogy a fél ország a halálukat kívánja ?
2022. ápr. 24. 22:35
 15/35 anonim ***** válasza:
82%

Mire gondolsz, hogy bemegy a 12 éves lány, hogy valaki ölje már meg?

Vagy arra, hogy 10 éve van valaki a gépen és muszáj altatásban tartani, hogy ne kiabáljon a fájdalomtól?

2022. ápr. 24. 22:37
 16/35 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező ezt szakemberekre bíznám, ne az átlagember döntse el. Gondolom indokolt, testi betegségnél igen.

Aki tényleg akarja, az megoldja. Aki nem, az csak együttérzésre, figyelemre, szánalomra hajt.

Egyébként meg kikérem magamnak, h egy lapon említesz egy viccesnek szánt kommentet, a választás óta siránkozó unalmas balos szavazókról, ami már baromi unalmas, és valakinek a kommentjével, aki konkrétan egy ember halálanak még örül is, és reméli fideszes volt. Nem azért mert megbántott volna engem, de egy másik hozzászóló fájdalmán nem hogy nem viccelünk, de ilyen undormányt pláne nem mondunk.

2022. ápr. 24. 22:38
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Én nem szavaztam a Fideszre (Összefogásra sem), de megértem azokat, akik a Fideszre voksoltak. Ilyen egy sötét bunkó ellenzéki csőcseléket, de komolyan... Sértegetik, szapulják az embereket, ehhez értenek csak. Nem véletlen érte őket történelmi vereség, normális ember nem szavaz rájuk.
2022. ápr. 24. 22:40
 18/35 A kérdező kommentje:
#19 Jó kérdés. Nyilván a beteg emberekre gondoltam akiket nem lehet meg gyógyítani. Olyanra gondolok akinek mondjuk 8 áttétes rákja van. Vagy olyan betegsége amit nem lehet gyógyítani. Erre nyilván kellene hozni egy olyan szabályzást, hogy több orvos véleménye szerint lehetne csak engedni. Tehát nem a 13 éves kislányra gondolok akit kidobott az első palija és ettől a fájdalomtól megakar halni
2022. ápr. 24. 22:41
 19/35 anonim ***** válasza:
15%
#21 Te se vagy sokkal különb mint a halált kívánó válaszoló, már ne haragudj. Csőlátásban kb. egy szinten vagytok, csak te előadod az értelmiségit.
2022. ápr. 24. 22:51
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Na ide már csak popcorn és sültkrumpli kell.. 😎😎🍿🥃😂😂
2022. ápr. 24. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!