Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok az Eutanáziát...

Támogatnátok az Eutanáziát Magyarországon ?

Figyelt kérdés
Aki esetleg a nemre szavaz az leírhatná, hogy miért gondolja úgy , hogy nem kell.

2022. ápr. 24. 21:54
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#24 Meg egy jó sör :D
2022. ápr. 24. 22:55
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy én làtom ez már régen működik.

Ott a krónikus belgyógyaszat.

Vagyis az elfekvő.

Idős emberek végelgyengülèsben.

És a halàl előtti 2 hetben elkezdenek nem enni és nem inni.

A nővér beviszi nekik a kajàt lerakja aztán fél óra múlva kiviszi.

Így gyakorlatilag éhen halnak.

Meg a veséjük áll le mert nem isznak.

Pedig annyi lenne az egész hogy -mari néni! De jól nèz ki ma. Csak nem tetszeni akar nekem? Egyem meg a szívét magának.

És már eszik es iszik is...napi par jó szó az egész.

Borzalmas és szomorú vég ez.

2022. ápr. 24. 23:24
 23/35 anonim ***** válasza:
93%

Gyerekek miért nem lehet a kérdésre válaszolni? Ez pont egy olyan kérdés amibe felesleges Párt politikát bekekeverni.

Vannak olyan kérdések amikben akár attól függetlenül is egyet lehet érteni hogy másik pártra szavaztam.

A kérdésre valaszolva:

Valahol Puzsér Robi véleményével tudok azonosulni ebben a témában. Mindenképpen engedélyezném. Természetesen szigorú szabályozással. (mentális betegségnél pl nem)

A probléma ott gyökerezik hogy akik egészségesek azok úgy tekintenek az életükre amikor pl 50 évesek lesznek hogy "Jézusom már csak 30 évem maradt..."

Aki viszont valamilyen nagyon súlyos gyógyíthatatlan betegségben szenved az pedig így "istenem még 30 évem van hátra nem tudom hogy fogom kibírni.."

Magyarul most az van hogy az egészségesek kisajátították az élethez való ragaszkodást és nem segítenek annak akinek a halál és az elmúlás az igenis megváltás lenne. Ott vannak pl a nyaki gerinc sérült emberek akiknek sem a keze sem a lába nem mozog. Ott vannak a gyógyíthatatlan daganatos betegek akik szó szerint kínok kínját élik át az utolsó hónapokban hetekben, napokban. Mielőtt végleg teljesen elsorvadnak és ÉHENDÖGLENEK!

A kis cukimuki kutyusoknak és kis állatkáinknak segítünk elkerulni a szenvedést és az ezzel járó gyötrelmes kínokat. Míg nekünk emberek az a házi feladat hogy "igenis lesz szíves majd magától megdögleni! "

Ez szerintem nem normális.

Tehát mégegyszer: Megfelelő szakmai ismérveket felállítva és elbírálva de bizonyos esetekben igenis engedélyezni kellene. Mindenkinek jár az hogy tisztességgel és méltósággal elbúcsúzhasson a szeretteitől.

2022. ápr. 24. 23:30
 24/35 anonim ***** válasza:
43%
Aha, persze, ha egy felnött ember még fizet is azért, hogy meghaljon, akkor miért ne? Mindenki csinaljon amit akar
2022. ápr. 24. 23:35
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a reménytelenül, gyogyíthatatlanúl hülye fideszeseket eutanáziában részesítették volna 10-12 évvel ezelőtt, akkor most egy normális, fejlett országben élnénk, nem a sötétközépkorban."

De ezt már elmondtad egy párszor. Nem gondolod hogy pont veled is csak sűrűbben vagyunk mint sem többen?

2022. ápr. 25. 00:03
 26/35 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Mert mi van ha az utolsó pillanatban fordul valami. Milyen jogon venném el ezt az esélyt bárkitől, illetve milyen jogon köteleznék mást arra hogy emberéletet oltson ki?
2022. ápr. 25. 00:14
 27/35 anonim ***** válasza:
31%
Ha olyan lenne mint Svájcban a Sarco, akkor igen.
2022. ápr. 25. 00:25
 28/35 anonim ***** válasza:
30%
1 éve nagy fájadlmaim vannak. Vonaton gondolkozom, de a lenne egyszerűbb megoldás
2022. ápr. 25. 01:23
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok abba a veszekedést, mert én szúrom be magamnak az eutanáziát!! 😠😠😠
2022. ápr. 25. 01:25
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
28: Pl Svájcban úgy van szabályozva, hogy a páciens maga adja be magának a szert,
2022. ápr. 25. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!