Mi az oka annak, hogy Magyarországon lassan minden választó Fideszes lesz?
"Ha te vidéki vagy akkor szavaznál olyan politikusra aki trágyával etetett gombának, büdös parasztnak tart minden vidékit ?
A választás után is leköcsögözték a vidéki szavazókat az ellenzéki politikusok. Tudjátok mit értetek el vele észkombányok ?"
Én vidékinek számítok, de nem vettem magamra. Akinek nem inge, ne vegye magára. De sajnos a környezetemben az emberek egy része tényleg ilyen.
Pont ma panaszkodott nekem ma az egyik vérfideszes ismerősöm (sajos összefutottunk), hogyan megalázták a kórházban. Valami vizsgálatra ment (talán CT vagy MR), de csak 3 és fél órával később jutott be mint kellett volna, addig feküdnie kellett, még mosdóba se mehetett ki. Azzal se foglalkozott senki, hogy milyen rosszul volt az infúziótól. Kellene mennie ultrahangra is, de csak szeptemberre van időpont. Erre én cinikusan megjegyeztem, hogy ne panaszkodj, te szavaztál arra, hogy ne legyen változás, hanem minden jó úgy ahogy vagy. De azért megkérdeztem, hogy miért nem mész magánba UH-ra? Micsoda? A 63 ezer forintos rokkantnyudíjból? Még megélni sem tud belőle. Elnézést, de nem tudtam sajnálni...
"Én vidékinek számítok, de nem vettem magamra. Akinek nem inge, ne vegye magára. De sajnos a környezetemben az emberek egy része tényleg ilyen."
Hát így jártál. Túl okos vagy ehhez a buta vidéki népséghez képest. Lehet folytatni a sértegetést de akkor is ott rohadtok meg ellenzékben még vagy 100 évig.
"Hát így jártál. Túl okos vagy ehhez a buta vidéki népséghez képest. Lehet folytatni a sértegetést de akkor is ott rohadtok meg ellenzékben még vagy 100 évig."
Nem vagyok ellenzéki sem, csak változást szerettem volna. Nem magamnak, a többségnek. Magyarországon élek, Magyarországon dolgozom, de nem magyar munkavállalóként és nem magyar bérért. Engem az sem érdekel, ha 4 ezer forint egy kiló hús vagy 1000 forint egy liter üzemanyag. Ki tudom fizetni. Ha háromszor ennyi lesz a gáz, azt is. Ahogy a magán orvost is (pedig fizetem a magyar TB-t is). Egy jobb egészségügyi rendszerrel ellátott országban is van érvényes társadalombiztosításom, ha muszáj (pl. műtét), akkor átmegyek oda, nincs messze. A gyekeknek ki tudom majd fizetni a különórákat. De nem mindenki ilyen szerencsés. Én nekik akartam jobbat. Jobb egészségügyet, jobb oktatási rendszert és olyan béreket, amikből nem hónapról hónapra élnek. De úgy látszik itt ez nem fontos. Sokat szoktam jótékonykodni is, de ezt most befejezem. Minek? Itt mindenki elégedett az életszínvonalával, a jövőképével, akkor én minek támogassam? Ha mégis segítség kell, akkor kérjen az államtól. Európa motorjának, illetve az elmúlt 100 év 10 legsikeresebb évének ez meg se kottyan. Egyedül az állatmenhelyet fogom tovább támogatni. Ők nem tehetnek erről.
A naaaagy Angliában sem vársz kevesebben a sürgősségin, mint itthon.
Körzetihez meg két héten belül bejutni álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!