Mit szóltok, hogy a kormány várhatóan eltörli a rezsicsökkentés jelenlegi formáját?
Néhány hete még azon gúnyolódtak, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést. Értem én, hogy fenntarthatatlan, de akkor miért kellett lejárató kampányt folytatni, amikor más ezt már előre megmondta? Ugyanezt mondta MZP is amit most ők, amire egy egész lejárató kampányt építettek.
mzp-nek volt érdeke az idióta kampánydumájával, neked nincs, szóval mit vergődsz kérdező?
Gondolom hallottál róla, hogy mi van jelenleg az energiaárakkal...
Vagy te is az az agyoniskolázott ellenzéki fővárosi vagy, aki minden 5. szót olvas el egy cikkben.
Mit szólnék? Én nem vagyok megvezethető hülye, mint a többség, tisztában voltam vele eddig is, hogy nőttek a piaci árak, tehát nem lep meg.
Az igen, hogy ilyen sokan elvitték, hogy fent lehet majd tartani.
#11: "Gondolom hallottál róla, hogy mi van jelenleg az energiaárakkal..."
Hallottam róla. Már akkor is hallottam, amikor kampány volt és a Fidesz még mindig ezzel kampányolt, pedig már akkor nyilvánvaló volt, hogy fenntarthatatlan.
#12: "Az igen, hogy ilyen sokan elvitték, hogy fent lehet majd tartani."
Ez mondjuk engem is meglepett.
Én be se vezettem volna.
Piaci árat mindenhol mindenkinek.Aki nem tudja kifizetni kevesebbet használ ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!