Mit szóltok, hogy a kormány várhatóan eltörli a rezsicsökkentés jelenlegi formáját?
Figyelt kérdés
Néhány hete még azon gúnyolódtak, hogy MZP eltörölné a rezsicsökkentést. Értem én, hogy fenntarthatatlan, de akkor miért kellett lejárató kampányt folytatni, amikor más ezt már előre megmondta? Ugyanezt mondta MZP is amit most ők, amire egy egész lejárató kampányt építettek.
2022. ápr. 22. 10:33
1/19 anonim válasza:
Szerintem úgy lesz, mint a benzinárstop.
Csak a lakossági rezsi lesz hatósagi áras.A többi szereplőbek piaci ár lesz.
2/19 anonim válasza:
Aki kicsit is követi a gazdaságot, tisztában volt ezzel eddig is. A kérdés csak az, hogyan adják majd el, ki lesz a bűnbak.
3/19 anonim válasza:
Jéé, ki gondolta volna hogy kampány volt csak a rezsicsökkentés....
4/19 anonim válasza:
A cikkben a rendszer átalakítása és nem eltörlése van. Sajnos a háború nagyon betett az energia áraknak(arról ne is beszéljünk, hogy a forint minden csak nem erős)
5/19 anonim válasza:
Én is ezt tenném, annyira megugrottak a nemzetközi energiaárak, hogy valahogy bele kell nyúlni a rendszerbe. De ez nem eltörlés lesz, hanem módosítás. Multik extraprofitja továbbra sem fogja terhelni a magyar fogyasztókat.
7/19 A kérdező kommentje:
#4, #5: Nem mondtam, hogy eltörölnék, hanem hogy a jelenlegi formáját törlik el, azaz átalakítják.
Már a háború előtt is megugrottak az energiaárak, lehetett tudni, hogy a jelenlegi formája nem fenntartható. Lehet védeni és magyarázkodni az okok miatt, de a kampány ezen részénél szerintem nem voltak egyenesek.
2022. ápr. 22. 10:45
8/19 A kérdező kommentje:
#1: Ez eddig is így volt 🙂 Év vége óta részesülhetnek a kkv-k is, de csak átmeneti jelleggel.
2022. ápr. 22. 10:52
9/19 anonim válasza:
A rezsicsökkentés nem igazán érint, én ahhoz a 25-30 százalékhoz tatozok, akiknek nincs gáz.A fűtésem eddig sem támogatták 1 forinttal sem. Áramot, vizet meg tőlem emelhetik ötszörösére is. Az üzemanyagot meg akkor is megveszem, ha 1000 forint felett lesz, mert más közlekedési lehetőségem nincs, mint a saját autó.
10/19 anonim válasza:
#5 ja, a garancsi, lőrinc, és az orbán család extraprofitja fogja terhelni a magyar fogyasztókat továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!