A FIDESZesek miért szégyellik, hogy kevés orvos, lebecsült ápolók, lezüllesztett vidéki egészségügyi ellátás jellemzi a hazájukat azok miatt, akikre 12 éve szavazgatnak?
Sokszor fizetni kell azért, hogy időben kapjon az ember a neki járó ellátást.
Ezek tények.
Lehet nem is látja a fideszes tévéből és újságokból, hogy mi a helyzet.
De a maga, szülei, gyerekei bőrén ne tapasztalja meg mi az igazi magyar valóság.
Ha fizetnek érte, akkor nem tűnik fel, hogy adók, vagy egy élet munkája mellett már egyszer fizettek érte? Most duplán nyúzzák le róluk Orbánék a ki tudja hányadik bőrt is?
Én nem tudom, csak magánegészségügyben kezelnek.
Kivéve a táppénzt, mert azt háziorvos írja.
De abban biztos vagy, hogy a szerényebb sorsú honfitársaid ellátása úgy biztosított, ahogy azt egy sikergazdaság mellett elvárhatnánk?
Az tiszteletre méltó, hogy segítesz, én is ezt teszem. Le a kalappal.
Persze, minden szuper, ezért lepődött meg L. Simon László is a valóságon. 😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Szégyellni? Mit? Most lett megemelve az orvosok fizetése, egyre többen lesznek. A kórházak is szép lassan felvannak újítgatva.
Ha bekell menni a kórházba igaz, hogy többet kell várni, de mindenhez ingyen hozzájut bárki. Nincs vizitdíj, nincs semmi anyagi elvárás ahhoz, hogy ellássanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!