Fidesz-szavazók, ti mit gondoltok a magyar egészségügyi dolgozók és a pedagógusok bérezéséről?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 13:03
1/9 anonim válasza:
Emelni kellene. De egyébként az egészségügyisekét gyakorlatilag nyugat-európai színvonalra húzták fel.
3/9 anonim válasza:
Tragikus...de legalább van sok szép új stadion.
4/9 anonim válasza:
Az egészségügyiseké korrekt. A tanároké siralmas, de amíg elmennek ennyiért tanárnak, miért emeljenenek?
Én egyébként minden embert, aki tanárnak jelentkezik elmeorvosi vizsgálatra küldeném első körben.
7/9 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok, Orbán miért nem csoportosít forrásokat ezekre a területekre?
2022. jan. 23. 13:37
8/9 anonim válasza:
Simán meg lehet belőle élni. Nem egy tanárt láttam már Tesla-t vezetni, 50 milkás házban koktél iszogatni.
9/9 A kérdező kommentje:
Ja, most, hogy belegondolok, én is. A II. kerületi villákban is csupa tanár lakik. A volt tanáraimra is, ha visszagondolok, a Ferrarik meg a Rolexek jutnak eszembe. Ezek jódolgukban azt se tudják, mit csináljanak!
2022. jan. 23. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!