Ilyen hol vannak a benzinkutasok, tanárok, egészségügyisek, akik elégedetlenek voltak a Fidesszel?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:44
2/15 anonim 

válasza:

Csak sok ember többszörösét keresi ,mint 10 éve. Felénk 10 éve, sok szakmunkásnak hónap végén már nem volt ennivalója se, hiába dolgozta ki a belét egész hónapban. Ma meg ehhez képes kánaán van.
3/15 anonim 

válasza:

Itt vagyok. És nem is a f...re szavaztam. Több száz kollégám se arra szavazott. Mégis azt kapjuk. Demokrácia, mi?
4/15 anonim 

válasza:

Én tanár vagyok és a Fideszre szavaztam. A baloldal elvette a 13. havi fizetésünk, sikolabezárások, pedagóguselbocsájtások voltak. Miért szavaznák rájuk? Hülye vagy te?
5/15 anonim 

válasza:

2.
Ezt hiába mondod az ilyen agyhalottnak, nem érti, csak fújja a fszságot:D
7/15 anonim 

válasza:

Nem értem a kérdést. Ezek a csoportok együttvéve is a kisebbséget jelentik az országban. A fidesznél alapszabály, hogy csak kisebbségekbe rúgnak bele, akik nem tudnak megfelelően visszaütni. Nem véletlenül nem foglalkoznak a cigánykérdéssel példának okáért.
8/15 Andizsuzsi 

válasza:

"A baloldal elvette a 13. havi fizetésünk"
És a Fidesz visszaadta?
9/15 anonim 

válasza:

7-es jól látja. Egyébként pont a tanárok népességarányosan a lehető legegyenletesebben vannak elosztva: hiszen ahol több ember él, ott több az iskolás, tehát több tanárra van szükség. Tehát minden választókerületben egy kicsi létszámú elégedetlen csoportot jelentettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!