Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyen hol vannak a benzinkutas...

Ilyen hol vannak a benzinkutasok, tanárok, egészségügyisek, akik elégedetlenek voltak a Fidesszel?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Még valami feltűnt, ahogyan szűkebb pátriám eredményeit nézegettem kb. 50-60%-os feldolgozottságnál.

Ahol az Ellenzéki Összefogást DK-s képviselte, ott tudta az Összefogás legjobban megközelíteni a fideszes jelöltet. A jobbikos kevésbé, a többi még kevésbé. Volt, ahol MSZP-s volt az ellenzéki jelölt. Nos, ott a fideszes jelölt az összes szavazat kb. háromnegyedét (75%-át!!!) besöpörte. Pedig a Mi Hazánk és a Gattyán-féle Megoldás Mozgalom színeiben induló képviselő is kapott szavazatot.

2022. ápr. 3. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
#4! Hol vagy te tanár? Írni se tudsz. Ne röhögtess már!😂
2022. ápr. 3. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

#12 Az oktatás színvonalát látva pedig lehetséges.

Másfelől meg biztos telefonról írta, és nem volt ideje átnézni :)

2022. ápr. 3. 23:33
 14/15 anonim ***** válasza:
42%

En is ezen gondolkoztam...

Amikor napokig erről szóltak a hírek hogy a tanárok sztrajkolnak, nálunk minden tanár azt mondta elege van a fideszbol és biztos az ellenzekre fog szavazni.

Amikor a kutasok mondták hog csődbe mennek, sorra zártak be mert nem éri meg neki 480ert benzint kiadni.

Az egészségügyi dolgozók helyzetébe nem nagyon tudok beleszolni, persze azt is látom de abba nem vagyok ennyire benne, de teljes mértékben sajnálom őket is.

Aztan rajottem, azert nyert a Fidesz mert a buta videkiek más pártokat se ismernek, és ott volt a többség 😄

2022. ápr. 4. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanár vagyok, ellenzéki összefogásra szavaztam. Vasárnap este óta gyászolok...5 és fél éves egyetem után, nézhetek új szakma után...Kösz fidesz...
2022. ápr. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!