Élnél ilyen Toroczkai/Mi Hazánk által vezetett utópikus államban?
Az ország olyan állam lenne, mint a szolgálólány meséje című sorozatban, az emberek teljesen visszatérnének a hagyományos értékrendez figyelembe véve az ószövetségi szentírásban foglaltakat.
Az országot csakis férfiak vezethetik. A nők szolgálólányok lennének, ami azt jelenti, hogy a csökkenő születések ellen bevezetnék azt, hogy minden egyes termékeny nő egy családhoz kerülne, ahol havonta egyszer köteles szexelni egy férfival, hogy az teherbe ejthesse. A szülés után elveszik a gyermeket a nőtől, hogy a vezetőréteg nevelje fel. A nők nem tanulhatnak, saját pénzük, vagyonuk nem lehet, a régi hagyományokat őrizve, csak szolgálhatnak és szülhetnek. A terméketlen nőket elküldenék földekre dolgozni.
A melegeket, kisebbségieket mind elítélnék, kivégeznék. A külföldi államokkal a kapcsolattartást teljesen megszüntetnénk. Szórakozási lehetőség a hetero férfiak számára végtelen lenne, a nőknek a szórakozás abból állna, hogy elmennének vásárolni, mindezt úgy, hogy a férfiak végig felügyelnék őket. Akarnál ilyen országban élni?
Az ilyen marhaságok miatt buktatok most ekkorát, ballibek. A politikusaitok ugyanezt a narratívát tolták, csak némiképp intelligensebbnek tűnő köntösbe bújtatva, bár néha még az sem😂.
Én tudom, hogy ezt nem hiszitek el, hogy az ilyenek miatt bőgtetek le ilyen szinten, azt is tudom, hogy ki kell valahogy élni a frusztrációtokat, ki kell eresztenetek a gőzt.
Gondoltam szólok, hogy az ilyen butaságokkal ártassz annak a közösségnek, amelyikhez tartozónak gondolod magad. Nem segíted ezzel a baloldalt, csak mélyebbre taszítod a pöcegödörbe, olyan mélyre, hogy ki se tud többé mászni.
"Az ilyen marhaságok miatt buktatok most ekkorát, ballibek."
Mert ti mekkora nagyot nyertetek, mihasznák? 6%? Vagy annyi sincs?
Az az oltári nagy bukás a baloldalon még mindig 35%, barikáim, több tiszteletet!
35%-ról a Torokczukorka meg a Sumák Előd max álmodozik. Aztán belelóg a kacsó a bilibe! :-))))
14 érdekes, én férfiként szeretem a nőket. Egy nőt különösen! Meg az anyámat, a nővéremet is.
Igaz, nem vagyok mihasznák-tag, úgyhogy van bennem empátia, tisztelet a nők iránt is, nemcsak használni szeretném őket...
Bár az is igaz, ha az én szerelmem is könyveket darálna, nehezebb volna tisztelni...
15#
Az MH egy igen fiatal párt.Ennyi idő alatt ez a támogatottság is komoly.
Mellesleg, mi van a pióca pártjaitokkal, akiknek annyi a támogatottsága, hogy a parlament közelébe nem jutnának?
Olyanok, mint a PM, LMP.
15-ös, ha jól tévedek kormányt akartatok váltani😂
Országszerte kormányváltó hangulat vót😂Klárikától kezdve, mindenki ezt hangoztatta.
A Mi Hazánk kb 2 éve alakult és a parlamentben van, a teljes médiacsend ellenére😂.
Tudtam, hogy nem hiszed el amit írtam. Orbánék csaltak, a dögök! Ezt már el tudnád hinni?
Az a baj veletek, hogy kést rántotok, mikor pisztolyharc lesz 😂
13#
15# pióca pártjai a fidAssnek vannak. A KáDaNéPé gyakorlatilag nem mérhető, ddenagyobb frakciója van mint a második legerősebb valódi pártnak.
Náluk még ti, MiHasznák is többen vagytok, több a képviselőjük mint a szavazójuk (mert a képviselőik is fidAss listára szavaznak).
Az ellenzék kispártjai mind bizonyítottak már élesben, kivéve a Párbeszédet - de most az is egyedül indul az Európai Uniós választásokon.
Az arányos rendszer, nem kell összefogni benne, majd ott meglátjuk, melyik hogy áll pontosan.
13#
"15-ös, ha jól tévedek kormányt akartatok váltani😂"
Imádnivaló, mikor így elszóljátok magatokat! De nyugi, eddig is tudtuk, hogy ti meg nem akartok.
Sebaj, a fontos, hogy 6 ál-ellenzéki ingyenélőt azért bejuttattatok!
"A Mi Hazánk kb 2 éve alakult és a parlamentben van, a teljes médiacsend ellenére😂."
😂😂😂
Jó, elismerem, ez tényleg jó volt! A nap vicce, az tuti!
"Médiacsend"! 🤣🤣🤣 Tényleg nagyon jó! 🤣🤣🤣
(Valójában az egyetlen "ellenzéki" társaság volt, amelyik a kösztévében is kapott felületet (így segítette a fidAss) meg az ellenzéki sajtóban is (mert ázok meg sajtószabadságosdit játszanak egy diktatúrában, mintha demokratikus jogállam lenne, behívják a fasisztákat is ingyenreklámra, csak jófej nyugatos demokratának tűnjenek!).
De a poént értékelem! Tényleg nagy volt! 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!