Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavazol a Mi Hazánk...

Miért szavazol a Mi Hazánk Mozgalomra?

Figyelt kérdés

Kicsit bizonytalan lettem itt a választások előestéjén.

Aki rá szavaz miért?

Le váltható így a jelenlegi kormány?

2022. ápr. 2. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Két választás van. Fidesz, vagy Egyesült Ellenzék. A többi játékpárt csak elszívja a két esélyes elől a szavazatokat. Ez mondjuk a Fidesznek jó, mert legalább nem az ellenzékre szavaznak.
2022. ápr. 2. 23:32
 2/8 XX.XX ***** válasza:
58%
Én csak azért hogy legyen egy kis "vérfrissítés" a parlamentben, kell aki megmondja a frankót :D
2022. ápr. 2. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Az egyértelmű hogy a jelenlegi összefogásra nem lehet leváltani a Fideszt, mert nagyon komoly bajba kerülnénk.

Azért kell a Mi Hazánkra szavazni, hogy fel tudjanak mutatni egy olyan eredményt hogy a következő választáson, legyen esélyük választást nyerni.

2022. ápr. 2. 23:49
 4/8 D-Mano ***** válasza:
62%

Azért, mert államcsőd közeli állapotban vagyunk, és csak nekik van megvalósítható és hatékony programjuk a magyar gazdaság újraszervezésére, megerősítésére.

Azért, mert nagy valószínűséggel képesek lesznek ennek a programnak a főbb pontjait ellenzékből is megvalósítani.

HA a hozzád hasonló bizonytalanok is elmennek, és szavaznak a Mi Hazánkra!

A sok szavazat is 1 db szavazatokból tevődik össze. Nincs elveszett szavazat.

A programjukról:

[link]

2022. ápr. 3. 07:01
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Mert eddig értelmes programot és igaz szavakat csak tőlük hallottam,ezért fogok ràjuk ikszelni.Egy esélyt megérdemelnének.
2022. ápr. 3. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Mi hazánk a fideszt szolgálja (belső infó). Lehet leértékelni :P. Csak a ti naivságotokat mutatja. Nagy csalódás lesz a vége. (Egyesült ellenzék se különb sokkal de legalább ha rájuk szavazol talán megmenekülünk az 5. Orbán kormánytól.)
2022. ápr. 3. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

A Mi Hazánk független, nem fidesz bérenc párt. Ez is belső infó.

Azt meg már meg szoktuk hogy aki nem áll össze az ellenzékel, az rögtön ellenség lesz=fidesz. Komolytalan. Akkor is ha oda írod elé hogy belsős infó.

Olvastam ilyen belsős infót sok évvel ezelőtt. A Jobbikról.

Aztán hogy lám, kivel álltak össze. Belsős infó mi? :)

2022. ápr. 3. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Én már csak azért is, mert a cigány magyar problémáról egyik sem beszél,csak ők.
2022. ápr. 3. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!