Mikor adja fel végül Toroczkai és a Mi Hazánk a politikai karrierjét?
Miért adnák fel? Nagyon jól meg lehet élni belőle, pusztán bohóckodásból. Ha meg még hisznek is benne amit csinálnak, akkor hol itt a baj? Luxusban élnek és a saját hóbortjaiknak hódolnak. Kell ennél jobb?
Akkor kellene feladniuk ha a saját szakállukra menne az egész, de az adófizetők szakállára megy.
Egyre jobb a támogatottsága.
Nem vagyok Mi hazánkos, de szerintem idén meg fognak mindenkit lepni.
Meglátjuk.
Mennek a barikádokra!"
És ki ellen?
A nép ellen, aki nem rájuk szavazott?
Engem mondjuk már ez a kérdés, illetve a rá érkezett 2-es válasz is elgondolkoztatott.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Toro pontosan tudja, hogy egy szélsőjobboldali párttal nem fog messzire jutni, de nem is akar.
Jól megélnek belőle és ez a lényeg.
8-as a covidos bohócságot meglovagolták de ez már nem számít hiszen semmilyen intézkedés nincs, kifogták a vitorlájukból a szelet.
Ha nem a vírust lovagolják meg akkor ez a támogatottságuk:
Nagyon sokaknak van tele a töke a covid diktatúrával, a nyugati degenerációval,orbannal, Gyurcsánnyal,stb többek közt nekem is.
Lesz 15% is kis szerencsével. Csak mindenki menjen el rájuk szavazni egyéniben és listán is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!