Fiatalok, első szavazók! Nektek nem számít a szeretet és embertársaitok egyenlősége? Miért szavaztatok a Fideszre?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..
Ez egy 2018-as kérdés és azóta csak rosszabb lett a helyzet. A fiatal generációk is a Fideszre szavaznak és el nem tudom képzelni miért. Miért? Jobb nekik a gyűlölködés, tolvajlás és uszítás? Vagy tényleg meg lehet venni őket kilóra a kamu SZJA kedvezménnyel? Ennyi elég?
Leírjátok kommentben, hogy miért döntöttetek így? Én tényleg nem tudom elképzelni, hogy miért szavaz így egy (elméletileg) normális fiatal.
"Ez nem igaz, hazugsággal kikövezett út nem lehet helyes, ezt szögezzük le."
Leszögezhetjük, de ebből akkor az következik, hogy nem létezik helyes út.
Előszeretettel hivatkozol a Bibliára és a kereszténységre.
Ebből idéznék egyet:
"Mindenki felment azon a helyen, amely előtte volt. Aztán bevették a várost és megöltek mindent, ami benne volt, férfit, asszonyt, csecsemőt és aggastyánt egyaránt, s a marhát, a juhot, a szamarat is kardélre hányták." (Józsue 6:21).
Tehát a Biblia szerint teljesen elfogadható, sőt még inkább az Úr parancsolata teljes népeket kiirtani, csecsemőkel és idősekkel együtt. Ez alapján Hitler volt a legnagyobb keresztény, hisz ő ugyanazt tette amit a zsidók is Jerikóban a Biblia szerint.
Hogy hivatkozhat még bárki is egy olyan könyvre mely nyíltan támogatja a népirtást és a tömegmészárlást?
3 millió ember szavazott a Fideszre, 1,2 millió legalább BP-i a többi vidéken oszlott el.
- m1 éjjel - nappal nyomta az ellenzék lejárató kampányát, kivágott részleteket
- azért mzp is sok baromságot összehordott
- Deák Dániel Orbán új jobb keze, is éjjel-nappal térítette a Facebookon az embereket.
Meg azért valljuk be a SZJA mentesség az én időmben +1-2 millió forinttal megdobta volna az egyenlegem... Akkor én is Fideszre szavaztam volna.
Dobrev Klárával szerintem nyertünk volna, nyugdíjasok is sokkal jobban szerették, mint MZP-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!