Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalok, első szavazók!...

Fiatalok, első szavazók! Nektek nem számít a szeretet és embertársaitok egyenlősége? Miért szavaztatok a Fideszre?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..

Ez egy 2018-as kérdés és azóta csak rosszabb lett a helyzet. A fiatal generációk is a Fideszre szavaznak és el nem tudom képzelni miért. Miért? Jobb nekik a gyűlölködés, tolvajlás és uszítás? Vagy tényleg meg lehet venni őket kilóra a kamu SZJA kedvezménnyel? Ennyi elég?

Leírjátok kommentben, hogy miért döntöttetek így? Én tényleg nem tudom elképzelni, hogy miért szavaz így egy (elméletileg) normális fiatal.

2022. ápr. 20. 08:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Nekem számít a szeretet és a béke. Elítélem az erőszakot és a gyűlölködést. Ezért a tolerancia nevében mind kiirtanám a fideszes szavazókat. A Dunába kellene lövetni az összeset. Ahogy Bangóné mondta, ezek patkányok mind.
2022. ápr. 20. 09:33
 12/24 anonim ***** válasza:
34%

Ott engedtem el az Összefogást, amikor a Jobbikot is bevették. Még csak ki se takarították rendesen. A szimpatikus pártok mind beolvadtak, MZP pedig rettenetes jelölt volt. Közben folyamatosan alázták baloldalról a Fidesz-szimpatizánsokat, pedig az átcsábítás lett volna az érdekük. Most is csak azzal gúnyolódnak, hogy megvettek mindenkit kilóra. Ez a lenézés már önmagában elég, hogy sokan elforduljanak tőlük.

Közben az EU is próbált nyomást gyakorolni a helyreállítási pénzek visszatartásával, ahogy a lengyelek esetében is. Véletlenül pont a választások előttre időzítették mindezt, csakhogy nem számoltak az orosz beavatkozással, ami így nullázta a mesterkedést és kénytelenek voltak mégis fizetni.

Mivel ez se jött be, most megint előkerült a hetes cikkely, de már csak Magyarország esetében, mert a lengyelek hirtelen "pozitív irányba mozdultak el".

Cseppet sem nyílt beavatkozás ez a magyar belügyekbe.

2022. ápr. 20. 09:41
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Fiatal vagyok, fideszre szavaztam. Szeretet? Embertársaink egyenlősége? Szarok bele. Csak nekem legyen jó, semmi sem lehet fontosabb a saját érdekeimnél. Gyurcsány mindent elvett a családomtól, szegény gyerekkorom volt. Most 22 évesen értem el a nettó 500as fizetést, hála a fidesznek. Egyértelmű hogy a saját jólétem mellett szavazok és nem ellene
2022. ápr. 20. 10:20
 14/24 anonim ***** válasza:
38%

#13: Csak az adókedvezmény miatt nettó 500! Pár év és lentebb fog menni.

Én is jobban élek, mint akár csak 5 évvel ezelőtt. De nem a Fidesznek, hanem magamnak köszönhetem, mert képeztem magam és jobb munkahelyet kaptam. Én SEMMIT nem kaptam a Fidesztől, mert nem gyártottam le 3 kölyköt.

2022. ápr. 20. 10:51
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

Nem kellene általánosítani! Nagyon sok normális, rendes, jóérzésű, felkészült és tehetséges fiatal él az országban, akik nem a fideszre szavaztak! És ha el is üldözi javarészüket a rezsim nyugatabbra, attól még magyarok és közénk tartoznak!

Pár év múlva ott kanyarognak majd ők is tömött sorokban a külképviseletek előtt (vagy feladják és meg sem próbálkoznak vele), mialatt már külhoniak képeslapon szavazgatnak...

De attól ők még igenis léteznek, és nem a fiatalok hibája, ha a rezsim elüldözi a legjavát az új generációknak, olyan országokba, ahol használható tudással és nyelvtudással jól boldogulhatnak!

2022. ápr. 20. 11:00
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Egy fiatalról se hallottam aki fideszes lett volna, öregebbekből is kevésről. Szinte mindenki gyűlöli a fideszt, és az ismerőseim is ezt látják, nem látszik az a 2/3 (50%) bár soha nem is látszott, csak 2010-ben.
2022. ápr. 20. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
71%
Mert aki elmondja, hogy fideszes, azt azonnal letámadják. Próbálj csak fideszes nézeteket vallani a Reddit /Hungary subban. A fideszes tehát hallgat, aztán lerakja oda a voksát, ahova akarja. Az ellenzék meg még mindig azt hiszi, hogy online = valóság.
2022. ápr. 20. 11:36
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
#14 adókedvezmény nélkül is 440 lenne, az is jónak számít. 3 év alatt még bőven fog emelkedni a fizetés
2022. ápr. 20. 13:45
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
#9 Amit nem veszel észre az az, hogy te vagy azokkal akik a "tágas kapun" akarnak átmenni és éppen mi vagyunk azok akik a helyes utat választottuk.
2022. ápr. 20. 16:26
 20/24 anonim ***** válasza:
29%

#19 Ez nem igaz, hazugsággal kikövezett út nem lehet helyes, ezt szögezzük le. Keresztény etikai szempontból mondom (az én szempontom ez!).

A "sokaság" az a sokaság. A kevesek pedig a kevesek. A széles úton járó sokaság most igazán népesnek bizonyult.

De az igazságot nem lehet megszavazni. Abból csak egy létezik!

Ninive sorsa, Szodoma, Gomorra sorsa, Egyiptom sorsa - rengeteg példa mutatja, hogy egész társadalmakat el lehet hazugsággal vinni a pokolba vezető széles útra.

Nagypénteken is minimum kétharmad kiáltotta: "Feszítsd meg!" - de talán még több!

És azt hitték, jól döntenek! Hívő, vallásos (afféle KDNP-s jellegű) emberek voltak, akik vallási ünnepre gyűltek, a zsidó húsvétra Jeruzsálembe! Nem holmi csőcselék volt! És főpapok is vezették őket!

Barabbást, a gyilkost pedig elengedte ez a jóravaló, vallásos, főpapok vezette tömeg!

Miért? Merz Barabbás zelóta volt, a korszak nacionalista mozgalmához tartozott, amelyik fegyverrel lázadt a Római Birodalom ellen és mellveregető sovinizmussal gyűlölt mindent, ami idegen, ami nem zsidó, római vagy samaritánus!

Jézus még példázatot mondott az irgalmas samaritánusról! Ez olyan mintha a mai Magyarország főpapjai és "kereszténydemokratái" előtt az irgalmas migránsról, az irgalmas cigányról mondánál példázatot! Horribile dictu, az irgalmas liberálisról.

És a 2000 évvel ezelőtti kétharmad is, természetesen, Barnabást választja, a véres kezű, véres szájú zelótát, a vadnacionalistát!

És amikor megkérdi Pilátus, Krisztussal mi legyen, ez a vallásos, jóravaló, ünnepelni összegyűlt kétharmad (vagy tán négyötöd) mit kiált?

Természetesen: "Feszítsd meg!"

A tömeg manipulálható volt 2000 éve is (ugyanaz a tömeg virágvasárnapkor még ünnepelte Krisztust!) És manipulálható ma is. Judeában is, Magyarországon is.

De a hamis prófétákat mégis még lehet ismerni a gyümölcseikről!

2022. ápr. 20. 17:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!