Mi ez a sok fideszes gyűlölködés az oldalon mostanában?
Figyelt kérdés
Nem örülniük kéne, hogy nyertek?2022. ápr. 19. 01:49
22/28 anonim válasza:
18, így igaz, ki is jön folyton azzal, hogy vidéken egy kiló krumpliért meg egy tányér levesért szavakaznak Fideszre?
23/28 Dzsonszi válasza:
Akik jönnek a Fideszes gyűlölködéssel, azok olvasgatták a GYIK-t a választások előtti hetekben? Mert ott 90%-ban ellenzéki gyűlölködés volt, a választás után meg buta vidékizés ment.
24/28 anonim válasza:
Most már elindult az EU eljárás a Fidesz ellen. Bírnám ha tartós 400+ lenne az euro, csomó minden bedőlne, az EU mindenben akadályozna minket stb...vajon akkor mit szólna a sok fidesz szavazó? Éreznének valami bűntudatot, hogy hatalmon tartották ezt a bagázst? Szerintem nem. Sőt, be lenne magyarázva megint, hogy mindenki hibás csak a fidesz nem, Magyarország EU közepe, sőt erős gazdaságunk kikezdhetetlen.
25/28 anonim válasza:
A Fidesznek már maga a kampánya is a gyűlölködésről szól, nem csoda hát ha a szavazóik is ilyenek.
26/28 anonim válasza:
Mert az ellenzék kampánya miről szólt, ha nem az Orbán elleni gyűlöletről?
27/28 A kérdező kommentje:
#26 A te identitásod már összeolvadt Orbánéval, vagy miért veszed ennyire magadra ha kritizálnak egy politikust?
2022. ápr. 20. 18:44
28/28 anonim válasza:
Hol vettem magamra? Én csak kijelentettem egy tényt: az ellenzék kampánya a gyűlölködésről szólt; az Orbán elleni gyűlölködésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!