A Fidesznek sosem voltak stabil elvei, mindig valakikhez képest határozták meg magukat, akiket gyűlölni lehet.
Ezért mondom, hogy nem kellene az ellenzéknek beülnie a parlamentbe, sőt igazából legjobb lenne feloszlatni a pártokat, és akkor elfogyna a muníció. Persze, kifelé attól még lehetne mutogatni, de belső ellenség hiányában az kevés lesz, akkor el kellene kezdeni kormányozniuk.
2022. ápr. 19. 09:41
12/28 anonim válasza:
Év 12 éve kb 30x-annyi ellenzéki gyűlölködést halottam/olvastam mint Fideszest. Miközben folyamatosan azt szajkózzák, hogy a Fidesz gyűlölködik...
Erre mi a magyarázat?
2022. ápr. 19. 10:04
13/28 anonim válasza:
12: túl sok fideszpropagandát fogyasztasz
2022. ápr. 19. 10:16
14/28 anonim válasza:
13: nem. Különben logikus az lenne, hogy ott gyűlölködik a Fidesz. Tehát akkor azt látnám, nem?
2022. ápr. 19. 10:37
15/28 anonim válasza:
A Fideszesek folyamatosan gyűlölködnek, ez nálunk lételem.
2022. ápr. 19. 10:39
16/28 Dzsonszi válasza:
"A fidesz mindig is arra utazott, hogy megossza az embereket.
"aki nincs velünk az ellenünk...""
Vicces ezt a baloldaltól hallgatni, akik a Kutyapártot is meggyanusították, hogy a Fidesz szekerét tolja, csak azért mert nem állt be a moslékba. Ja meg ezek a szövegek, hogy aki nem szavaz az a Fideszre szavaz stb.
2022. ápr. 19. 11:52
17/28 anonim válasza:
Erre programozta őket a vezér.
2022. ápr. 19. 12:08
18/28 anonim válasza:
2010 óta a gyűlöletkampány a fideszes irányvonal, hogy mindig valaki ellenség, akit utálni kell. Ez tartja össze a táborukat.
2022. ápr. 19. 13:04
19/28 anonim válasza:
18 beszéljünk már kik is mocskolják folyamatosan a vidékieket mert a fideszre szavaztak?
2022. ápr. 19. 16:02
20/28 anonim válasza:
Amikor újságoltam ismerősőmnek, hogy 2 db x-el szavaztam a "gyermekvédelmi" törvényre, mert szerintem ez eddig a legalja a 10 év kormány kérdéseknek, nekem estek, hogy emiatt nem kap Magyarország most pénzt, mert a sok h"lye érvénytelenül szavazott és büntet minket az EU. :( Tényleg 2 világ létezik itthon és csak most kezdek erre rájönni. Hihetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!