Az úszósportban miért van/volt ilyen sok pedofil?
Szilágyi Liliána legújabb interjújában ismét utal egy pedofilra, egy ismert edzőre, aki már nem él. Jól körülírja az esetet, de nyilvánvaló, hogy egy gyermekmolesztálóról beszél. Az apjáról is mond konkrétumokat, hogy miket tett vele (erőszak nem történt, de pl. erekciója volt, meg a bugyiját szagolgatta).
Aztán ott volt Kicsibácsi, Szepesi mellett számtalan más úszónő is megerősítette, hogy zaklatta őket.
Amikor Wahorn a pedofíliát relativizálta, az a nő is valami úszómesterről számolt be, aki zaklatta.
Mindezek persze szélsőségek, és nem is mai történetek, de ez a kirkorúak zaklatása valahogy körbelengi lassan az egész sportot.
Csak annyit írtam, hogy nem kell mindent elhinni.
Ha igaz és nem X éve történt, akkor jobbik esetben úgy is kiderül, de ha nem, nincs bizonyítva, akkor ez csak rágalmazás, hiába lehet, hogy tényleg igaz.
De mindegy, az okoskodás az megy látom.
Ismertem egy lányt, aki testépítéssel/fitnessel foglalkozott. Még 18 sem volt, de nagyon szép, formás lett a teste, erről szívesen posztolt is a közösségi oldalára. Semmiből semmi, öngyilkos lett.
Azt tudom, hogy az apjával rengeteget tornázott, volt is róluk egy közös kép, ahol elég furán öleli át a derekát a lányának. Állítólag az apja elvitte 2 hétre Spanyolországba nyaralni, nem sokkal miután hazaértek, megölte magát.
Na most fogalmam sincs, hogy mi volt az öngyilkosság valódi oka, de volt egy korabeli barátja, jól tanult, egyetemre készült, mellette eléggé mosolygós lány volt, ezért csak jobban megerősödött a gyanúm, hogy az apja követett el valamilyen fajtalanságot. Sokan mondták, hogy elég sok időt töltöttek együtt.
Sajnos attól még, hogy undorító és elképzelhetetlen, létezik ilyen.
Lehet, hogy hazudik a Szilágyi Liliána, de az is lehet, hogy nem. Nehezen tudom elképzelni, hogy valaki kitalál ilyet, ha nincs valóságalapja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!